Tijdelijk €25 gratis tegoed bij aankoop Air France cadeaukaart2 min leestijd

Air France Giftcard (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel is er weer een actie van Air France waarbij je extra tegoed krijgt als je een cadeaukaart aanschaft. Je krijgt nu €25 gratis tegoed bij aankoop van een cadeaukaart van minimaal €150. Deze kun je vervolgens besteden aan vluchten met de Franse luchtvaartmaatschappij, partners zoals KLM of opties aan boord. Er zijn maximaal 3.000 stuks beschikbaar en op=op. Deze tip kwam van Carel1 op het InsideFlyerNL forum.

Air France cadeaukaart & €25 extra tegoed

Air France heeft al langere tijd een cadeaukaart die je kunt aanschaffen. Je kiest een bedrag dat je op de cadeaukaart wil zetten en die kun je iemand (of jezelf) cadeau doen. De cadeaukaart is te koop vanaf €50. Je kunt de aankoop doen via deze website. Rechtsonderin kun je de Franse, Spaanse of Engelse taal kiezen. Na het aanschaffen van de cadeaukaart ontvang je deze binnen 48 uur per e-mail.

Als je nu een Air France cadeaukaart koopt van minimaal €150, dan ontvang je een extra tegoed van €25. Aan deze promotie kunnen maximaal 3.000 mensen deelnemen, daarna vervalt het extra tegoed.

Air France cadeaukaart tegoed

De cadeaukaart kan uitgegeven worden aan een vlucht naar één van de vele bestemmingen van Air France. Ook codeshare vluchten met partners van Air France komen in aanmerking. Zo kun je deze ook besteden voor vluchten van KLM en Delta. De aankoop kan gedaan worden via de reguliere boekingskanalen. De cadeaukaart kan ook gebruikt worden voor de aankoop van extra services als een à la carte menu aan boord of extra bagage. De cadeaukaart is na aanschaf 12 maanden geldig.

Dit zijn de voorwaarden van de promotie, maar deze website vinden.

If your gift card reaches the value of €150, Air France offers an additional €25.

Special offer is subject to the following conditions:

–  for the first 3000 gift cards offered

–  from Sunday, November 24, 2019 to Wednesday, December 25, 2019

–  maximum of 2 giftcards or moneypools per beneficiairy

Air France giftcard

Afbeeldingen ©Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *