Flying Blue Promo Rewards December 2019

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van tevoren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 februari 2020 en 31 maart 2020. De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 december 2019.

Goede deals

Deze maand zijn er maar drie regio’s waar je naar toe kunt vliegen voor minder miles. Dit zijn er een stuk minder dan bij de voorgaande Promo Rewards. Echter zijn er nog steeds bestemmingen waar je flink op kunt besparen door deze goedkopere tickets te boeken. Zo kun je voor 11.500 miles naar Boston of Chicago reizen in economy class, 13.750 miles naar Washington in economy class of vanaf 27.000 miles naar diverse Aziatische bestemmingen in economy class. Je moet er wel rekening mee houden dat je nog een (flink) bedrag aan toeslagen moet betalen bovenop het aantal miles. Hierdoor kan het soms voordeliger zijn om een regulier ticket te boeken dan een award ticket.

Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Het aantal miles dat je moet betalen hangt namelijk af van het vertrekpunt en de bestemming. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan Amsterdam Schiphol, dan kan je dus wellicht nog meer miles besparen (denk aan Düsseldorf, Brussel, etc.).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Promo Rewards December 2019 Europa

Noord-Amerika

Promo Rewards December 2019 Noord-Amerika

Azië & Midden-Oosten

Promo Rewards December 2019 Azie

Afbeeldingen ©KLM/Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *