Lufthansa houdt Oktoberfest in ere, ook tijdens Corona1 min leestijd

Lufthansa houdt Oktoberfest in ere, ook tijdens Corona

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dat het wereldwijd bekende Oktoberfest in München dit jaar niet door kan gaan weerhoudt Lufthansa niet om er aandacht aan te besteden. Het Oktoberfest gaat vanwege Corona niet door. Ook dit jaar gaat krijgt crew op sommige vluchten wel een heel speciaal uniform. Zelfs de maaltijden aan boord en in de Lounges krijgen een Oktoberfest thema.

Trachtencrew

Ook dit jaar zet Lufthansa dus de ‘Trachtencrew‘ traditie die in 1957 begon voort. Op geselecteerde vluchten naar New York Newark op 22 september 2020 vliegt deze crew bijvoorbeeld mee. Hiervoor wordt een Airbus A350 ingezet. Ook binnen Europa krijg je deze crew te zien als je vliegt met Lufthansa CityLine tussen 21 en 25 september. Bijvoorbeeld op vluchten van München naar Kopenhagen, Helsinki, Manchester, Berlijn arm Wenen. Maar ook naar de vakantiebestemmingen Santorini en Sylt.

Lufthansa houdt Oktoberfest in ere, ook tijdens Corona

Lufthansa Lounge

Ook op de luchthaven zie je het Oktoberfest terug. Zo gaat een gedeelte van de service medewerkers gekleed in traditionele klederdracht.

In de lounges van Lufthansa wordt er ook aandacht besteed aan typische Oktoberfest maaltijden en snacks. Dat is inmiddels ook een traditie van de laatste jaren. In de lounges kunnen reizigers genieten van typische specialiteiten als Leberkäs’ en aardappelsalade. Er zijn ook geroosterde amandelen, pretzels en Oktoberfest bier. Dat laatste is overigens ook beschikbaar aan boord als je Business Class vliegt.Lufthansa houdt Oktoberfest in ere, ook tijdens Corona

Beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *