KLM verlengt BlueBiz credits tot 2021

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bluebiz is KLM’s spaarprogramma is voor de MKB markt en zorgt ervoor dat je bij het aanschaffen van het ticket punten krijgt. Deze punten kun je vervolgens inzetten om te besteden aan vluchten, upgrades of andere zaken. De geldigheidsduur van de blue bredits die eind 2020 vervallen, zullen een jaar langer geldig zijn. Je kunt deze dus besteden tot eind 2021.

KLM verlengd bluebiz blue credits tot eind 2021

Het kan zijn dat de geldigheidsduur in je account nog niet is aangepast. Bluebiz geeft aan dat dit zal worden aangepast in de nabije toekomst. De blue credits kun je sparen naast bijvoorbeeld je Flying Blue miles.

In juni 2019 is het programma revenue-based geworden, waar je voorheen een X aantal blue credits per vlucht ontving. Het aantal punten dat je nu ontvangt is afhankelijk van de ticketprijs. In het onderstaande voorbeeld kun je dus zien dat je 21 blue credits ontvangt voor een ticket van 700 euro. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer. Elke blue credit is €1,- waard die je kunt besteden aan een ticket of bijvoorbeeld extra opties zoals Economy Comfort. Deze credits kun je besteden bij Air France, KLM, Delta Air LinesVirgin Atlantic en Kenya Airways.

Bluebiz blue credits sparen

Heb je een ticket gekocht met blue credits en wil je deze annuleren of omboeken, dan zijn er verschillende voorwaarden van toepassing. Deze wijzigings- en annuleringsvoorwaarden kun je op deze pagina vinden. Je kunt het bluebiz programma ook gebruiken om een naamgebonden voucher te gebruiken voor iemand anders. Hoe dit exact werkt lees je hier.

KLM Gezichtsbescherming

Afbeeldingen ©KLM/Bluebiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *