Chicago Nieuwe en Tiende Bestemming WOW Air

Chicago is de volgende bestemming die aan de lijst wordt toegevoegd door de vliegmaatschappij.

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nieuwe bestemmingen voor WOW air blijven maar binnenkomen! Hierdoor komt jouw Amerikaanse droomreis weer een stapje dichterbij. Chicago is de volgende en tiende bestemming die aan de lijst wordt toegevoegd door de vliegmaatschappij.

Eerder schreven we op Inside Flyer een artikel over budgetreizen naar Amerika. Reisliefhebbers met een kleine beurs gaan meestal richting Azië voor een backpackavontuur, of blijven binnen Europa voor een stedentrip. Amerika is dan zo’n continent die wel hoog op het lijstje staat, maar vaak vooruit wordt geschoven. Maar met het groeiende aantal bestemmingen bij WOW air wordt het steeds toegankelijker om het vliegtuig eens naar het westen te pakken.

De uitbreiding van bestemmingen is te danken aan de groei van het bedrijf en de concurrentie van lowbudget maatschappijen. Eerder dit jaar werd ook Pittsburgh al aan het overzicht toegevoegd en vanaf 13 juli gaan de vluchten richting Chicago. De vluchten zijn nu al wel te boeken op de website van WOW air vanaf €139,- al hebben we wel in ons eerdere artikel laten zien wat voor voorwaarden hier aan vast zitten.

 

Chicago is de volgende bestemming die aan de lijst wordt toegevoegd door de vliegmaatschappij.

 

WOW air gimmick

Persoonlijk zijn we bij Inside Flyer best wel fan van grote overstappen. Dit omdat deze vluchten vaak een heel stuk goedkoper zijn, maar ook omdat je er een soort mini-citytrip cadeau bij krijgt. Lees bijvoorbeeld dit artikel van collega Theo over zijn overstap in Taipei. Bij WOW air vlieg je altijd met een overstap in IJsland. Het leuke aan deze reizen van deze vliegmaatschappij is dat je de stop-over zonder extra kosten kunt verlengen om een paar dagen IJsland te verkennen. Win-win! De vluchten naar Chicago zullen gaan op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. Hetzelfde geldt voor de terugvluchten.

WOW air vliegt inmiddels twee keer per dag vanaf Amsterdam: in de ochtend en ’s avonds. Dankzij deze frequentie van vluchten worden de vluchten en overstappen naar onder andere Chicago een heel stuk makkelijker. De CEO, Skúli Mogensen, is uiteraard zelf ook dolenthousiast over de nieuwe toevoeging: “We vinden het geweldig om Chicago aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen als tiende Noord-Amerikaanse bestemming. Dit is onze vierde nieuwe intercontinentale bestemming binnen een paar maanden, wat maakt dat we nu maar liefst 32 bestemmingen aanbieden. Chicago is, als grootste metropool na New York en Los Angeles, een hele mooie toevoeging voor WOW air en met een recordaantal bezoekers aan de stad vorig jaar is er geen betere tijd om Chicago te bezoeken.”

 

Chicago is de volgende bestemming die aan de lijst wordt toegevoegd door de vliegmaatschappij.
WOW airilines.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *