Gratis €81 Aan Airbnb Tegoed2 min leestijd

Airbnb gratis tegoed

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Airbnb is een marktplaats voor kamers of accomodaties voor over de gehele wereld. Je kunt deze plekken huren of verhuren via de website. Dit kan zowel online als via een gratis app op je smartphone of tablet.

Het succes van Airbnb is groot gebleken. Veel mensen over de gehele wereld zijn bereid om een kamer te delen met een particulier. Via de website kom je direct in verbinding met elkaar en inmiddels is het aanbod zeer groot. Op deze manier kun je flink besparen op je overnachtingen en/óf de lokale cultuur ontdekken op een leuke manier. Via de tips in dit artikel krijg je tot €81,- aan gratis Airbnb tegoed.

Airbnb €35,- tegoed | gratis aanmelden

Indien je je als nieuwe gebruiker aanmeld voor Airbnb, dan krijg je €35,- tegoed. Dit tegoed kun je direct gebruiken voor je eerste overnachting en is te combineren met de actie hieronder. Om dit tegoed te gebruiken moet je verblijf minimaal een waarde hebben van €65,-. Dit verblijf kun je overal ter wereld boeken en het tegoed is direct te besteden op je overnachting. Zo bespaar je dus al €35,- op je eerste overnachting. Met de onderstaande tip kun je ook nog eens €46,- tegoed krijgen!

Airbnb

Airbnb €46,- tegoed | (zakelijk) e-mail toevoegen

Zowel nieuwe als bestaande gebruikers kunnen €46 ($50) in Airbnb tegoed krijgen. Deze is voor nieuwe gebruikers te combineren met de hiervoor genoemde korting. Als je een business e-mail aan je profiel toevoegt via Airbnb voor Business en je een Business trip boekt, krijg je dit tegoed. Je kunt bij elke overnachting aangeven of het een prive of business reis is, waarbij je dan aangeeft dat je voor business reist. Helaas kun je geen publiek domein aangeven als business e-mail (zoals hotmail.com, gmail.com), maar een ander e-mail adres moet werken.  Je kunt het e-mail adres in je profiel toevoegen. Zo reist iedereen voor business toch? 😉

Airbnb travel credit Als je het e-mail adres hebt toegevoegd, dan krijg je de onderstaande optie tijdens het boekingsproces. Als je daar aangeeft dat je verblijft voor een zakenreis, dan ontvang je automatisch het €46,-tegoed na je verblijf. Dit tegoed kun je besteden voor je volgende verblijf via Airbnb.

Airbnb zakenreizen korting

 

Zoals aan elke promotie zitten er ook een aantal voorwaarden aan deze actie verbonden. Je komt in aanmerking voor dit tegoed als je een reservering van $75,- of meer maakt. Dit tegoed is één jaar geldig en kan maar voor één reservering gebruikt worden. Het tegoed kan niet worden uitbetaald (ook niet bij een annulering).

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van Airbnb? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Deze tip komt van @Didier13 op ons InsideFlyer forum. Dank daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *