ExpertFlyer Voegt Vluchtschema Alerts Toe2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ExpertFlyer heeft de functie om een vluchtschema alert aan te maken toegevoegd aan haar website. Je kunt de vlucht volgen voor een schema verandering, waarbij je een notificatie krijgt als dit het geval is. Je kunt zelf instellen wanneer je deze wilt ontvangen en voor welke vluchten. Hierbij kun je aangeven of je een notificatie wil ontvangen als er een verandering is, of als deze verandering minimaal 5, 15, 30, 60 of 120 minuten is. Dit kan voor vele luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM en British Airways.

ExpertFlyer Funties & Vluchtschema Alerts

Je kunt deze vluchtschema alerts op drie plekken maken. Dit kan ten eerste op de ‘Flight Details’ pagina. Je kan dit ook doen op de ‘Flight Timetables’ pagina. Een andere optie is om een vluchtschema alert toe te voegen via het menu aan de linkerzijde. Door op ‘Create New Flight Schedule Alert’ te klikken, kun je een alert toevoegen voor vluchten naar keuze.

ExpertFlyer kost $99,- per jaar en is voor de meeste frequent flyers een handige tool. Je kunt er bijvoorbeeld de fare class beschikbaarheid vinden voor vele airlines. Een andere mogelijkheid is om award beschikbaarheid te zoeken via de website. Onlangs heeft ExpertFlyer Etihad toegevoegd, waardoor je makkelijk kunt zoeken naar Etihad award ticket beschikbaarheid. Meer informatie daarover kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer. Andere opties zijn de stoelindeling bekijken en alerts creëren voor diverse dingen zoals award seats, specifieke fare classes of bepaalde stoelen.

Hoe kun je de dienst nu in praktijk gebruiken? Sander heeft ExpertFlyer bijvoorbeeld gebruikt voor zijn reis naar Abu Dhabi en Mumbai. Hij zocht bijvoorbeeld Etihad First Class beschikbaarheid via de website. Meer informatie over het boeken van zijn ticket en het gebruik van deze dienst, kun je in dit artikel vinden.

Maak jij veel gebruik van ExpertFlyer of vind je dit een handige toevoeging? Laat het hieronder of op ons forum weten!

ExpertFlyer Vluchtschema Alert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *