AwardWallet Plus & Free, dit zijn de verschillen2 min leestijd

AwardWallet

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met AwardWallet is het mogelijk om al je loyaliteitsprogramma’s op één plek bij te houden. Op die manier komt het nooit meer voor dat je punten verlopen, je de inloggegevens niet meer weet of dat je überhaupt vergeet dat je nog punten hebt voor een award ticket in een (wat ouder) account. Met het InsideFlyer Premium Membership krijg je het AwardWallet Plus lidmaatschap gratis t.w.v. 30 USD.

AwardWallet Plus & Free

In dit artikel kun je meer informatie vinden hoe de tool precies werkt, maar er zijn twee soorten memberships: Free & Plus. Het is mogelijk om de tool gratis te gebruiken, maar met de Plus versie gaat het net wat makkelijker en krijg je meer informatie. Een aantal voordelen kun je echter altijd gebruiken, ongeacht de versie die je kiest:

  • Automatisch bijhouden van de balans
  • Bijhouden van accounts van familieleden
  • Automatisch bijhouden van de reisplannen
  • Mogelijkheid om reisplannen of balansen te delen
  • Ontvangen van notificaties via e-mail of push berichten als punten bijna verlopen (90 , 60, 30 en 7 dagen van te voren)
  • Inloggen via mobiele apparaten
  • Inloggen via een two-factor authenticatie

AwardWallet Plus

De bovenstaande voordelen kun je dus in beide versies gebruiken, maar er zijn ook een aantal extra toevoegingen voor de Plus versie. Zo is het met de Plus versie mogelijk om je historie te bewaren van je account. Op die manier kun je zien wanneer en hoeveel punten er zijn af- of bijgeschreven in je account. Daarnaast kun je de balans exporteren naar Excel of PDF zodat je er zelf nog overzichten of berekeningen mee kunt maken.

Het is met de Plus versie ook mogelijk om alles parallel te laten updaten. Op die manier kun je tot wel vijf keer sneller alles bijwerken. In de gratis versie gaat dit per stuk, waardoor de tool er een stuk langer mee bezig is. Met de Plus versie kun je het ook ongelimiteerd laten updaten, waar je met de gratis versie gelimiteerd bent tot 2 keer per 24 uur.

Een andere handige optie is dat je kunt zien wanneer de punten verlopen. Bij de gratis versie kan dit maximaal voor 3 accounts, maar bij de Plus versie zie je dit voor alle accounts. Zo heb je altijd inzicht in je balans en kun je de punten inzetten voordat deze verlopen. Uiteraard krijgen leden in beide versies nog wel een notificatie als de punten bijna verlopen. Deze krijg je 90, 60, 30 en 7 dagen voor het verlopen van de punten.

Wil je meer weten over onze ervaringen met AwardWallet? Dan kun je deze lezen in dit artikel. Met het Premium Membership kun je deze tool gratis gebruiken en hierdoor heb je dus altijd zicht op al jouw accounts.

Wil je meer weten over ons Premium Membership? Lees dan vooral dit artikel . En meld je hier aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Op deze promotie zijn de algemene InsideFlyer Premium Membership voorwaarden van toepassing. 

©AwardWallet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *