Weer beschikbaar: InsideFlyer Premium Memberships

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws: de InsideFlyer Premium Memberships zijn weer beschikbaar! Deze editie heeft een beperkte oplage en zal daarnaast uiterlijk t/m 31 maart 2020 beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij. In dit artikel lees je er alles over.

Wat is een InsideFlyer Premium Membership?

Zoals je wellicht al weet, kan je nu al lid worden van InsideFlyer door op de website een account aan te maken en te activeren. Hiermee kun je vervolgens reageren op artikelen, actief meedoen aan discussies op ons forum en onze twee-wekelijkse nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws, promoties en reviews.

Maar zoals altijd in de luchtvaart kun je ook kiezen voor een upgrade! Door nu te upgraden naar een Premium Membership krijg je toegang tot een pakket vol met interessante en bruikbare voordelen van onze deelnemende partners. Denk hierbij aan kortingen, toegang tot een status challenge en exclusieve coupons. Natuurlijk zijn er nog allerlei andere voordelen die het hart van een reiziger sneller laten kloppen.

Het InsideFlyer Premium Membership is geen abonnement maar een éénmalige aankoop. Het pakket is beschikbaar via de online webshop. Het Premium Membership Pakket betreft een éénmalige aanschaf en is dus geen abonnement. Wel zijn de voordelen die in het pakket zitten langere tijd te gebruiken. Dit is meestal voor de periode van 1 jaar, tenzij anders gespecificeerd. Je ontvangt na aanschaf van het InsideFlyer Premium Membership Pakket een e-mail met je persoonlijke codes en links om gebruik te maken van ieder reisvoordeel wat in het pakket zit.

Redelijk wat van de reisvoordelen die in het pakket zitten dekken opzichzelfstaand al de kosten van het Premium Membership! Lees goed alle voorwaarden voor je een InsideFlyer Premium Membership Pakket aanschaft.

Voordelen

Het aankomende Premium Membership pakket van voordelen lijkt veelal op die van de vorige editie, want die voordelen bleken een groot succes te zijn. Echter, heb je nu zowel het Hotels.com voordeel als de Flying Blue Status Challenge in 1 pakket!

Bij het aanschaffen van het InsideFlyer Premium Membership ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Hierbij horen ook de voorwaarden en privacybeleid van de partners en de bijbehorende actievoordelen. 

Voorwaarden

Door het aanschaffen van een InsideFlyer Premium Membership stem je automatisch in met ons privacybeleid en de voorwaarden. Zodra je het Premium Membership pakket hebt ontvangen en besluit om één, of meerdere, onderde(e)l(en) hiervan te gebruiken, zijn het privacybeleid en voorwaarden van dit onderdeel van toepassing. 

Alle persoonlijke gegevens verzameld door InsideFlyer en/of partners zullen worden behandeld conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). InsideFlyer en/of haar partners zullen gegevens niet aan een derde partij verkopen voor commerciële doeleinden. Nooit!

Door voorinschrijving of aankoop van het Premium Membership, ga je er automatisch mee akkoord om e-mails gerelateerd aan de promotie te ontvangen, en onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Je kan je ten alle tijden uitschrijven door op de knop “uitschrijven” onder aan elke e-mail te klikken.

InsideFlyer is op geen enkele manier verantwoordelijk voor het niet verkrijgen van een voordeel van een deelnemende partner. Echter zullen wij, en onze partners, er alles aan doen om bij problemen met het inwisselen van een voordeel te helpen voor zover mogelijk. In het geval van vragen of klachten, stuur een e-mail naar [email protected] . We nemen het dan in behandeling. 

Eenmaal  gekocht kunnen InsideFlyer Premium Membership voordelen niet geruild of ingewisseld worden voor enige contante waarde. InsideFlyer Premium Memberships hebben geen ruil- of terugbrengbeleid, wat betekent dat je deze dienst ten alle tijden kunt opzeggen maar geen enkele teruggave van betaling krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *