Zo bespaar je 50% op een Priority Pass Classic Membership

priority pass

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Recentelijk hebben we de vernieuwde versie van het InsideFlyer Premium Membership gelanceerd. Met het Membership profiteer je van diverse voordelen. Je kunt bijvoorbeeld 50% besparen op een lidmaatschap van Priority Pass Classic. In dit artikel lees je er alles over.

Priority Pass

Met een eenmalige aankoop van het InsideFlyer Premium Membership krijg je toegang tot een set van exclusieve reisvoordelen, ideaal voor de (frequente) reiziger. Of je nou voor het Air of het Hotel Pakket kiest, in beide gevallen ontvang je 50% korting op een lidmaatschap van Priority Pass Classic.

Met de Priority Pass krijg je toegang tot meer dan 1200 lounges ter wereld. Je bent hierbij dus niet afhankelijk van elitestatus, een bepaalde reisklasse of airline. In dit artikel kun je de beste lounges ter wereld vinden waar je toegang tot hebt. Wist je dat je zelfs toegang kunt krijgen tot een lounge op een vliegveld met een buitenzwembad en uitzicht op de tarmac? Lees ook dit artikel met een overzicht van populaire lounges, inclusief reviews.

50% korting Priority Pass Classic Membership

In een exclusieve samenwerking tussen Priority Pass en InsideFlyer kunnen degenen die een Premium Membership aanschaffen 50% korting krijgen op een Classic lidmaatschap.

Er zijn diverse lidmaatschapsopties die je kunt kiezen om gebruik te maken van de voordelen van deze pas. Afhankelijk van de bijdrage is de lounge toegang gratis, of betaal je een bijdrage.
De optie waarbij je 50% korting krijgt is het Classic pakket. Daarbij kost een bezoek aan een lounge €28,-. Neem je een extra persoon mee, ook dan betaal je €28,- voor de gast.

Lidmaatschapsplannen Priority Pass

Tegenwoordig kun je zelfs gebruik maken van een tegoed voor restaurants op diverse luchthavens. Hierdoor kun je genieten van een heerlijk gerecht alvorens je het vliegtuig in stapt. Afhankelijk van de locatie krijg je een bepaald tegoed om te besteden. Zo krijg je op London Gatwick de mogelijkheid om £15 te besteden aan eten en drankjes bij Grain Store Cafe & Bar.

Alles over de Priority Pass en het Premium Membership:

Wereldwijd loungetoegang

Priority Pass voordelen – Lounges, Restaurants & VIP Terminals

Gebruik en Verschillende Lounges

Dit zijn de beste Priority Pass lounges in de wereld

Premium Membership Disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *