Dit zijn de beste Priority Pass lounges in de wereld2 min leestijd

priority pass

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Priority Pass heeft de jaarlijkse Global Airport Lounge of the Year Awards weer uitgereikt. Met de Priority Pass heb je toegang tot een groot aantal lounges per jaar. Het afgelopen jaar is het aanbod met 10% gegroeid en hebben leden toegang tot 1.200 lounges in meer dan 500 steden. Deze zijn dan weer verdeeld over 143 landen.

Volgens 52.000 Priority Pass leden is de Sala VIP Internacional in Quito, Equador de beste lounge ter wereld. Deze luchthaven ligt in Zuid-Amerika en is onder andere bereikbaar met KLM vanaf Amsterdam Schiphol.

Priority Pass winnaars per regio

Per regio zijn er er ook een aantal winnaars uitgekozen samen met een aanbeveling. Hieronder kun je de beste lounges per regio vinden:

Europa

De Regionale winnaar is de Primeclass Riga Business Lounge, in Terminal E op Riga International Airport, Latvia. Een andere lounge die men aanbeveelt is de Northern Lights Executive Lounge op Aberdeen International Airport, United Kingdom.

Afrika en het Midden Oosten

De regionale winnaar is de Ahlan Lounge at B in Terminal 3 in Concourse B op Dubai International Airport, United Arab Emirates. Een review van deze lounge is hier te lezen op InsideFlyer. Een lounge die men aanbeveelt is de Marhaba Lounge in Terminal 3 in Concourse A op Dubai International Airport, United Arab Emirates.

cadiz lounge
Het loungegedeelte

Azië & Pacific

De regionale winnaar is de Miracle First Class Lounge in International Concourse D op Bangkok Suvarnabhumi International Airport, Thailand. Een lounge die men aanbeveelt is de SATS Premier Lounge in Terminal 3 op Singapore Changi International Airport, Singapore.

Latijns-Amerika en het Caribisch Gebied

In dit gebied is er geen regionale winnaar omdat de beste lounge ter wereld zich hier bevindt (Sala VIP Internacional in Quito, Equador) . Een lounge die men aanbeveelt is de Eldorado Lounge in Terminal 1 op Bogota El Dorado International Airport, Colombia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *