Wereldwijd loungetoegang met Priority Pass

priority pass

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Priority Pass krijg je toegang tot meer dan 1200 lounges ter wereld. Je bent hierbij niet afhankelijk van elitestatus, een bepaalde reisklasse of airline. In deze lounges kun je genieten van gratis eten en drinken, wi-fi en heb je soms de mogelijkheid om je op te frissen middels een douche. In deze lounges kun je rustig relaxen tot je het vliegtuig kunt betreden en op weg bent naar je bestemming. In dit artikel kun je de beste Priority Pass lounges ter wereld vinden. Wist je dat je zelfs toegang kunt krijgen tot een lounge op een vliegveld met een buitenzwembad en uitzicht op de tarmac?

In een exclusieve samenwerking tussen Priority Pass en InsideFlyer kunnen degenen die een Premium Membership aanschaffen een korting krijgen op een lidmaatschap.

Lounge toegang met Priority Pass

Omdat er meer dan 1.200 lounges aangesloten zijn bij Priority Pass, kun je ook terecht op Amsterdam Airport Schiphol. Zo kun je terecht in de Aspire Lounge (No. 26) in Vertrekhal 1 als je binnen het Schengen gebied blijft. Vlieg je naar een bestemming buiten het Schengen gebied, dan kun je terecht in de Aspire Lounge (No. 41) in Vertrekhal 3. Deze kun je naast de lounge van British Airways vinden. Je kunt natuurlijk ook terecht in lounges op Düsseldorf, Brussel, Frankfurt of vele andere luchthavens in de wereld.

Er zijn diverse lidmaatschapsopties die je kunt kiezen om gebruik te maken van de voordelen van deze pas. Afhankelijk van de bijdrage is de lounge toegang gratis, of betaal je een bijdrage. De eerste optie is het standardpakket. Daarbij kost een bezoek aan een lounge €28,-, ongeacht de tijd die je er verblijft. Neem je een gast mee, ook dan betaal je €28,- voor de gast. Kies je voor de Standard Plus optie, dan krijg je 10 gratis bezoeken voor jezelf. Na deze 10 bezoeken betaal je een tarief van €28,- en datzelfde tarief geldt ook als je een gast meeneemt. Neem je de Prestige optie, dan zijn alle bezoeken gratis. Een gast kost dan nog wel steeds €28,-.

Lidmaatschapsplannen Priority Pass

Eten en drinken bij Restaurants met de Priority Pass

Tegenwoordig kun je zelfs gebruik maken van een tegoed voor restaurants op diverse luchthavens. Hierdoor kun je genieten van een heerlijk gerecht alvorens je het vliegtuig in stapt. Afhankelijk van de locatie krijg je een bepaald tegoed om te besteden. Zo krijg je op London Gatwick de mogelijkheid om £15 te besteden aan eten en drankjes bij Grain Store Cafe & Bar.

Deze mogelijkheid kun je ook vinden op andere internationale luchthavens, maar het grootste aanbod restaurants kun je vinden in de Verenigde Staten en Australië. Op de website kun je alle lounge en restaurantlocaties ter wereld vinden.

Reacties

  1. Robby43 zegt

    Misschien wel even erbij vertellen dat bij enig teken van drukte, je de eerste bent die geweigerd wordt. Tof als je net 399€ neergelegd hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *