InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hier onder volgen een aantal deals in business class richting het westelijk halfrond. Het gaat om deals richting Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika. Voornamelijk met SkyTeam en Oneworld, aangezien de tarieven bij Star Alliance voor dezelfde periode de pan uitswingen.

Business class naar Los Angeles

Zelfs tijdens het hoogseizoen is het mogelijk om aan redelijk geprijsde tarieven in business class naar de Verenigde Staten te vliegen. Tijdens de maanden juli en augustus zijn er verschillende data beschikbaar om voor minder dan 1600 Euro in business class naar Los Angeles te vliegen. Tickets zijn te boeken bij zowel SkyTeam als OneWorld maatschappijen. Hieronder volgen drie voorbeelden van routes en je kan via de OTA zelf verder spelen met data.

insidedeals
KLM met overstap op zowel heen- als terugweg

 

insidedeals
Alternatief met OneWorld

Er is eveneens nog een mogelijkheid om rechtstreeks met KLM te vliegen vanaf Schiphol. Deze vluchten zijn wel iets duurder, maar komen net onder 1700 Euro uit.

 

insidedeals
Rechtstreeks met KLM is ook mogelijk

Business class naar Mexico City

Behalve Noord-Amerika is het tevens mogelijk om tijdens de zomervakantie voor leuke prijzen in business class naar Mexico te vliegen. Zowel KLM, Air France als Iberia bieden interessante deals aan voor minder dan 1500 Euro. Via Momondo.nl kan je de data nog aanpassen, de onderstaande voorbeelden zijn voor eind juli.

insidedeals
Met tussenstop in Parijs

 

insidedeals
Vlieg je misschien liever met OneWorld?

Met KLM kan je voor iets meer geld rechtstreeks vliegen.

insidedeals
Tijd besparen door rechtstreeks te vliegen

Business class naar Cartagena

De business class tarieven met KLM en Avianca kwam ik enkel tegen via Google Flights. Als ik ze probeerde te prijzen op verschillende OTA kwam ik meestal duurder uit. Je bent ook wel even onderweg richting Zuid-Amerika. De prijs van de tickets ligt net onder 1800 Euro.

insidedeals

Business class naar Curacao

Als laatste nog 2 mogelijkheiden om zowel vanuit Amsterdam als Brussel naar Curacao te vliegen in business voor ongeveer 1700 Euro. De vlucht vanaf Schiphol is rechstreeks en vanuit Brussel heb je een stop in Amsterdam. Het ligt er maar aan waar je woont en wat het makkelijkste voor je is. De tickets zijn te vinden aan het einde van de zomervakantie.

insidedeals

 

insidedeals

Indien je nog geen plannen hebt voor de zomervakantie, kunnen deze InsideDeals je misschien helpen om een leuke business class deal te boeken?

Reacties

  1. Goldfly zegt

    Dit zijn nou artikelen waar we iets aan hebben. Bedankt Lionell. Ik zou willen dat jij meer zou posten…

  2. danfl44 zegt

    Wat een verademing, zo’n nuttig artikel in die lange reeks sponsormeuk. Thanks Lionell!
    Voor de US: de oostkust is met Skyteam momenteel vanuit Warsaw mooi geprijsd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *