Premium Membership

INSIDEFLYER PREMIUM MEMBERSHIP PACKAGE – WAT IS HET?

Door middel van een InsideFlyer Premium Membership krijg je toegang tot een pakket aan reisvoordelen van de deelnemende partners. Het Premium Membership Pakket betreft een éénmalige aanschaf en is dus geen abonnement. Wel zijn de voordelen die in het pakket zitten langere tijd te gebruiken, meestal voor de periode van 1 jaar, tenzij anders gespecificeerd. Je ontvangt na aanschaf van het InsideFlyer Premium Membership Pakket een e-mail met je persoonlijke codes en links om gebruik te maken van ieder reisvoordeel wat in het pakket zit.

Redelijk wat van de reisvoordelen die in het pakket zitten dekken opzichzelfstaand al de kosten van het Premium Membership!

Lees goed alle voorwaarden voor je een InsideFlyer Premium Membership Pakket aanschaft. Op deze pagina vind je alle artikelen en informatie over alle voordelen.

 

PREMIUM MEMBERSHIP REISPAKKET

Naast de overige reisvoordelen, levert het Premium Membership Reispakket je een voordeel van KLM/Flying Blue op waarmee je versneld Flying Blue Gold status kunt behalen.

Premium Membership Disclaimer

KLM / Flying Blue

Gold Status Challenge: vlieg 90 XP in 90 dagen voor een upgrade naar Flying Blue Gold Status level

Flying Blue is het loyaliteitsprogramma van KLM / Air France. Door middel van XP’s (Experience Points) te sparen kun je een hoger statusniveau bereiken. Hoe hoger je statusniveau, hoe meer reisvoordelen.

VOORDEEL: Normaal dien je 180 XP in 12 maanden tijd te vliegen om van Silver naar Gold Status level over te stappen. Door middel van deze Gold Status Challenge kun je als Explorer lid een fast track naar Gold maken!

BELANGRIJK: Je kunt alleen deelnemen aan deze Challenge wanneer je Explorer Status hebt. Alle partners kunnen gebruikt worden om XP te sparen, met uitzondering van American Express. De laatste vlucht van de Gold Status Challenge moet voldaan zijn voor 31 augustus 2020. De Flying Blue Gold-status wordt na het behalen van voldoende XP binnen de Actieperiode aangevraagd.

Algemene Voorwaarden KLM/Flying Blue Gold Status Challenge

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Hotels.com

Ontvang 10x 5% kortingscodes + Hotels.com Rewards

Hotels.com geeft reizigers een van de breedste selecties aan accommodaties wereldwijd, inclusief onafhankelijke en ketenhotels om zo een non-stop-shopping aanbod te leveren aan hotelprijzen, -voordelen en -aanbod. Ook tijdens “Sold-Out” periodes of wanneer je geen gebruik kunt maken van je loyaliteitsprogrammavoordelen is dit de ideale bron om alsnog voordeel uit je hotelboeking te halen.

VOORDEEL: 10x 5% korting + 10% Hotels.comRewards = 15% per hotel boeking

BELANGRIJK: Dit is de hoogste korting beschikbaar. Je ontvangt 10 kortingscodes voor reserveringen tot 31 Mei 2020 voor boekingen t/m 31 December 2020 die te activeren zijn via een speciale link.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Priority Pass

Bespaar 50% (zo’n €44,50) op een Priority Pass Classic Membership

Met een Priority Pass verkrijg je toegang tot meer dan 1.200 airport lounges in meer dan 500 steden verdeeld over 143 landen wereldwijd. Ook met een economy of premium economy ticket.

VOORDEEL: Bespaar 50% (€44,50) op een Priority Pass Classic Membership, normaal €89

BELANGRIJK: Vooralsnog betaal je €28 voor jezelf en iedere gast die je meeneemt per loungebezoek.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

AwardWallet

Gratis AwardWallet Membership ter waarde van $30 per jaar

AwardWallet is een simpele, veilige manier om je loyaliteitsprogramma’s bij te houden en gebruik ervan te optimaliseren. Ontvang notificaties wanneer saldi vervallen, voeg je reisplanningen of familieleden toe en heb met een paar klikken toegang tot alle data die je nodig hebt op je telefoon.

VOORDEEL: Met een gratis AwardWallet Membership voor 1 jaar kun je je frequent traveller programmagebruik automatiseren én optimaliseren.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Club 1 Hotels

Gratis 1-jarig ClubONE Rewards Membership ($99)

Boek je regelmatig hotelovernachtingen? Dan kan het interessant zijn om lid te worden van Club 1 Hotels waardoor je vaak met extra korting kunt boeken! Naast de mogelijkheden om met korting hotels en resorts te boeken, kun je ook lid worden van ClubONE Rewards.

VOORDEEL: Met dit lidmaatschap spaar je voor iedere 1USD die uitgegeven wordt 5 punten. Elk punt is 1 dollarcent waard; 5% cashback krediet dus op je aankopen.

BELANGRIJK: Punten worden gelijk bijgeschreven bij non-refundable boekingen en 2 dagen na check-out bij flexibele boekingen. Deze kun je vervolgens op toekomstige boekingen besteden. Je kunt hierbij kiezen je hele balans of slechts een deel uit te geven. De punten verlopen niet.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Horizn Studios

15% korting op je totale aankoop bij Horizn Studios

Voor frequente reizigers is degelijke bagage onmisbaar. Een goede koffer moet aan een aantal vereisten voldoen. Het bedrijf Horizn Studios begrijpt de wensen van de hedendaagse reiziger. Waar Horizn Studios zich het meest in onderscheidt van andere partijen is waarschijnlijk toch wel de toevoeging van een externe batterij voor onderweg. Alle koffers van Horizn Studios zijn namelijk voorzien van stroom. Horizn Studios biedt vijf jaar garantie op de case, wielen, handvaten en rits. Op de batterij krijg je twee jaar garantie. Ook mag je de koffer 100 dagen uitproberen. Is die niet naar wens, dan stuur je hem terug. "If you don’t love it, send it back – no questions asked!"

VOORDEEL: Éénmalige korting van 15% op het gehele aankoopbedrag. Te gebruiken t/m 31 December 2020.

BELANGRIJK: Ken je meerdere mensen die graag een nieuwe koffer of reisaccessoire willen, schaf dan alles in een order aan dan kan namelijk iedereen van deze 15% korting gebruik maken. Let op dat sale items zijn uitgesloten van deze actie.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Aviationtag

1-jaarlange 10% korting op al je Aviationtag bestellingen

Dit bijzondere bedrijf recyclet oude vliegtuigen tot unieke collectors items voor aan je sleutelbos. Misschien ben jij straks wel de eigenaar van een stukje van de iconische Boeing 747 of DC-3?

VOORDEEL: een korting van 10% bij Aviationtag. Dit privilege geldt overigens een jaar lang. Je kunt voor jezelf dus een mooi cadeau aanschaffen, maar ook voor een vriend of vriendin.

BELANGRIJK: Je schaft al een Aviationtag aan vanaf € 19,95.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Citography

50% korting op een tweede City-poster

De posters die je bij Citography kunt aanschaffen zijn gemaakt van verschillende steden. De gebroeders Langer proberen de steden zelf te bezoeken om een speciale verbinding aan te gaan alvorens de posters te maken.

VOORDEEL: 50% korting op een tweede City-poster

BELANGRIJK: Citography kaarten kun je bestellen in verschillende groottes en kleuren. En natuurlijk dus van verschillende steden, zelfs steden op aanvraag. De goedkoopste kaart heeft een prijs van €11,95. De duurste kaart kost je €44,95.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

AIRMATE Mobile

50% korting op je gehele aakoop

Om een vlucht te doorstaan is inflight entertainment een prettige bijkomstigheid. Maar toch zijn niet op alle vluchten schermpjes beschikbaar, bijvoorbeeld op kortere routes of vluchten uitgevoerd door een low-cost maatschappij. Je kan tegenwoordig prima content downloaden op je telefoon, maar waar laat je die? Op de traytable is het niet handig tijdens de maaltijdservice en het zit ook niet op ooghoogte. Gelukkig heeft het bedrijf Simplifiers hiervoor een handige travel gadget ontworpen; de AIRMATE Mobile & Airmate Tablet

VOORDEEL: Éénmalig 50% korting

BELANGRIJK: Er is een AIRMATE Mobile ECO variant die geheel duurzaam is. Over het algemeen is reizen niet de meest duurzame tak van sport. Zeker als we kijken naar de uitstoot van bijvoorbeeld CO2 en andere uitlaatgassen. De luchtvaart wil graag haar steentje bijdragen aan duurzamere reizen. Het gebruik van de AIRMATE Mobile ECO door reizigers is daar een mooie aanvulling op.

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie

Reward Flight Finder

1 maand gratis een Reward Flight Finder Membership uitproberen

Meer informatie: Met de Reward Flight Finder kun je gemakkelijk in één oogopslag de beschikbaarheid zien voor een award vlucht. Dit geldt voor reward vluchten bij British Airways Executive Club en Virgin Atlantic Flying Club.

VOORDEEL: 1 maand gratis lidmaatschap

In deze speciale Premium Lid categorie vind je alle benodigde artikelen met extra informatie