Introductie: Flying Blue Gold Challenge3 min leestijd

Flying Blue Gold featured

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Premium Memberships zijn nu, tijdelijk met een 2020 editie, beschikbaar via deze pagina.

Het InsideFlyer Premium Membership is een pakket aan voordelen van verschillende partners. Ideaal voor reizigers; frequent of niet. Een van de deelnemende partners is KLM met haar loyaliteitsprogramma Flying Blue. Als nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland is KLM een vertrouwde keuze. In een exclusieve samenwerking tussen KLM en InsideFlyer kunnen degenen die een Premium Membership aanschaffen een status challenge naar Gold status aangaan.  Hiervoor moet je Flying Blue Explorer-deelnemer zijn. Ben je nog geen Flying Blue-deelnemer? Meld je dan hier aan. Wanneer je deelneemt aan het Flying Blue-programma, word je een Explorer. Hiermee krijg je al gelijk voordelen zoals korting op stoelreserveringen of bagage.

Unieke challenge

Tijdens deze unieke challenge van KLM en InsideFlyer kun je versneld Flying Blue Gold-deelnemer worden. Meer informatie over deze challenge maken wij binnenkort bekend. Eerst zullen de voordelen van het Flying Blue-programma en de Flying Blue Gold-status uitgelegd worden.

Flying Blue Gold card

Miles en XP sparen

Bij Flying Blue kun je twee soorten punten sparen als je met KLM, Air France, HOP!, Transavia, SkyTeam of andere partners vliegt; Miles en XP. Een introductie van het programma vind je hier (klik). Met Flying Blue spaar je Miles bij elke euro die je uitgeeft. Aan boord, maar ook voor of na het reizen. Je bepaalt vervolgens zelf waaraan je jouw Miles uitgeeft. Wat dacht je van een droomreis of ga voor een upgrade en geniet van extra’s aan boord. Daarnaast spaar je XP (Experience Points) waarmee je naar het volgende deelnemersniveau kunt gaan. Je profiteert op elk deelnemersniveau van meer voordelen. Wanneer en hoeveel miles en XP je spaart, lees je hier (klik).

Het aantal Miles dat je krijgt hangt o.a. af van je status (Bron: Flying Blue)

Haal meer uit jouw reis

Flying Blue heeft vier levels: Explorer, Silver, Gold en Platinum. Je profiteert als Flying Blue Explorer-deelnemer al vanaf dag 1 van de voordelen. Zo krijg je korting op jouw eerste stuk ruimbagage en korting op stoelopties. Vanzelfsprekend nemen de voordelen die je krijgt toe bij een hoger level.

Flying Blue Gold-status

Via het InsideFlyer Premium Membership pakket kun je straks een Gold Challenge doen om van Flying Blue Explorer versnelt naar de Flying Blue Gold-status door te stromen. Maar wat zijn de voordelen van de Flying Blue Gold-status?

Als Flying Blue Gold-deelnemer ontvang je genereuze voordelen. Zo krijg je SkyPriority waarmee je voorrang op de luchthaven hebt, ontvang je 50% korting op zitplaatsopties, kun je gratis een standaardstoel kiezen en heb je extra bagagevrijstelling. Als Flying Blue Gold-deelnemer word je behandeld als een VIP.

SkyPriority
Omzeil de rijen met SkyPriority

Verder krijg je toegang tot de lounge voor jezelf en een gast als je reist op een internationale SkyTeam vlucht. Niet alleen in de Crown Lounges van KLM op Schiphol, maar bij meer dan 750 lounges van SkyTeam wereldwijd. Ideaal om voor je vlucht nog even te werken, te ontspannen of iets te eten.

De nieuwe intercontinentale KLM Crown Lounge
De nieuwe intercontinentale KLM Crown Lounge

Alle voordelen die je ontvangt als Flying Blue Gold-deelnemer kun je hier vinden.

Op deze promotie zijn naast de algemene InsideFlyer Premium Membership voorwaarden ook nog specifieke actievoorwaarden van toepassing. Deze worden bij de aanschaf van het pakket gecommuniceerd. Deelnemers die niet aan alle actievoorwaarden voldoen, hebben geen recht op de upgrade naar de Flying Blue Gold-status. 

Content in samenwerking met KLM.

Reacties

   • David zegt

    Leuke actie! Wel raar dat je alleen van Explorer naar Gold kunt en niet van Silver naar Gold. 🙁 Dat begrijp ik ook niet zo goed, voelt erg onlogisch en is wel een teleurstelling moet ik zeggen. Ik wacht graag de spelregels af 🙂 Ik hoop dat het alsnog kan.

  • Eric zegt

   Beetje jammer dat het geen silver naar gold is… voel je je lekker gewaardeerd als silver member. Not.

   • Silvia zegt

    Als Silver member heb je iedere keer nét niks. Geen lounge-toegang, geen deelname aan Gold Challenge. Jammer!

 1. Arie zegt

  Ik ben het met David eens. Om Gold te bereiken bij KLM moet je ca 10 retour vluchten in Europa doen. Zilver is haalbaar met elke maand 1 vlucht dan met deze actie naar gold zou mooi zijn.
  Dus voor de persoon die 1 vlucht per jaar doet in Europa als explorer naar gold, en de man die elke maand vliegt naar Gold die lekker niet. Das geen actie
  Slimme actie hoor 🙁

  • Tom zegt

   Arie, het klopt niet helemaal wat je zegt. Zelf vlieg ik iets meer dan 10 retour vluchten per jaar met KLM binnen Europa. Met de nieuwe XP punten is dat net voldoende voor silver. Gold haal je pas na 18 retour vluchten binnen Europa. Tenzij je business class vliegt.
   Verder ben ik het wel met je eens, ik vlieg elke maand maar wordt er niet echt voor beloond. Ik zie eigenlijk ook niet meer het voordeel om met KLM te blijven vliegen.
   Deze actie was misschien interessant geweest, maar blijkbaar ook niet omdat ik al Silver ben.
   Kan ik me uitschrijven en opnieuw als explorer aanmelden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *