Boek een parkeerplek bij Privium Excellence met 50% korting

privium

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Privium Plus heeft momenteel een promotie waarbij je 50% korting krijgt op een parkeerplek bij Privium Excellence. Dit is de parkeergarage dicht bij de Terminal op Schiphol.  Je ontvangt de 50% korting alleen voor nieuwe reserveringen tussen 1 juli en 31 augustus 2020.  Je dient uiterlijk 31 augustus 2020 met de auto uit Privium Excellence te rijden. Alle voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

50% korting bij Privium Excellence

Deze parkeergarage kun je boeken via deze link met de promotiecode valentine2020social. Deze code kun je in de laatste stap invullen waarna de prijzen automatisch aangepast worden. Je kunt tot 31 mei de parkeergarage boeken met 50% korting. Privium Excellence kun je vinden op Jan Plezierweg, 1118 ZG Schiphol. Vanaf de snelweg kun je de borden ‘P Excellence’ volgen. De parkeergarage ligt net na het CitizenM Hotel aan de linkerkant.

Privium Excellence Korting

15% korting bij Schiphol Parking met ANWB tot eind 2020

Ben je geen lid van Privium of wil je parkeren op één van de andere parkeerplaatsen van Schiphol, dan kun je ook gebruik maken van de 15% kortingpromotie van de ANWB. Die actie geldt voor zowel het parkeerterrein als de parkeergarage van P3 en voor P6 Valet Parking. Je ontvangt de 15% korting alleen voor reserveringen van drie dagen of langer. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020. Je dient uiterlijk 31 december 2020 met de auto van P3 te rijden of de auto opgehaald te hebben bij  P6 Valet Parking.

Alle informatie over deze promotie kun je hier vinden.

Parkeerlocaties Schiphol Parking
Parkeerlocaties Schiphol Parking

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *