Inleiding: InsideFlyer Premium Memberships

InsideFlyer Premium Memberships

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wat is een InsideFlyer Premium Membership?

Zoals je wellicht al weet, kan je nu al lid worden van InsideFlyer door op de website een account aan te maken en te activeren. Hiermee kun je vervolgens reageren op artikelen, actief meedoen aan discussies op ons forum en onze twee-wekelijkse nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws, promoties en reviews. Door te upgraden naar een Premium Membership krijg je toegang tot een pakket vol met interessante en bruikbare voordelen van onze deelnemende partners. Denk hierbij aan kortingen, bonuspunten, toegang tot een status challenge, exclusieve coupons en allerlei andere voordelen die het hart van een reiziger sneller laten kloppen.

Op dit moment zal er maar een zeer gelimiteerd aantal Premium Memberships beschikbaar zijn, dus wees er snel bij!

Dit is geen abonnement maar een éénmalige aankoop. Het pakket zal beschikbaar zijn via een online winkel. Bij het aanschaffen van het InsideFlyer Premium Membership ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid, en ook de voorwaarden en privacybeleid van de partners en de bijbehorende actievoordelen. 

Wat kan ik verwachten?

De voordelen omvatten een airline status challenge, voordeel op hotelboekingen, korting op producten zoals loungetoegang, koffers, reisgadgets, lidmaatschap van handige reissites en meer.

We doen ons best om deze pakketten uit te breiden en nieuwe interessante voordelen voor je te vinden. Maar met zoveel verschillende soorten reizigers en voorkeuren in ons netwerk, is het mogelijk dat dit pakket niet helemaal bij je past. Geen zorgen, er komt nog meer aan!

De komende paar weken zullen we de precieze voordelen presenteren. Van elk voordeel en partner zullen we extra artikelen plaatsen, naast onze reguliere content, met meer informatie over hoe je hier optimaal gebruik van kan maken en hoe het je reiservaringen kan verbeteren. Mocht je vragen hebben, dan kan je deze hier op het forum stellen.

Voorwaarden

Door het aanschaffen van een InsideFlyer Premium Membership stem je automatisch in met ons privacybeleid en de voorwaarden. Zodra je het Premium Membership pakket hebt ontvangen en besluit om één, of meerdere, onderde(e)l(en) hiervan te gebruiken, zijn het privacybeleid en voorwaarden van dit onderdeel van toepassing. 

Alle persoonlijke gegevens verzameld door InsideFlyer en/of partners zullen worden behandeld conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). InsideFlyer en/of haar partners zullen gegevens niet aan een derde partij verkopen voor commerciële doeleinden. Nooit!

Door voorinschrijving of aankoop van het Premium Membership, ga je er automatisch mee akkoord om e-mails gerelateerd aan de promotie te ontvangen, en onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Je kan je ten alle tijden uitschrijven door op de knop “uitschrijven” onder aan elke e-mail te klikken.

InsideFlyer is op geen enkele manier verantwoordelijk voor het niet verkrijgen van een voordeel van een deelnemende partner. Echter zullen wij, en onze partners, er alles aan doen om bij problemen met het inwisselen van een voordeel te helpen voor zover mogelijk. In het geval van vragen of klachten, stuur een e-mail naar [email protected] . We nemen het dan in behandeling. 

Eenmaal  gekocht kunnen InsideFlyer Premium Membership voordelen niet geruild of ingewisseld worden voor enige contante waarde. InsideFlyer Premium Memberships hebben geen ruil- of terugbrengbeleid, wat betekent dat je deze dienst ten alle tijden kunt opzeggen maar geen enkele teruggave van betaling krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *