KLM past schema naar Italië aan en stopt tijdelijk met vliegen naar diverse Italiaanse steden

KLM bestelt 21 Embraer 195-E2 Toestellen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM past het schema naar Italië tijdelijk aan vanwege het Coronavirus. Tot en met 3 april zal de luchtvaartmaatschappij niet vliegen naar Milaan, Napels en Venetië. Tot en met 25 maart zal KLM ook maar tot 1 keer per dag vliegen naar Bologna, Turijn, Genua, Catania en Florance. Tussen 26 maart en 3 april 2020 zullen deze vluchten ook niet worden uitgevoerd. Naar Rome zal de frequentie aangepast worden tot 2 keer per dag tot en met 3 april 2020.

De laatste vluchtinformatie met betrekking tot het Coronavirus kun je op deze KLM pagina vinden. Op die pagina kun je ook de laatste informatie vinden voor andere bestemmingen van KLM zoals China en Zuid-Korea.

KLM tickets naar Italië wijzigen vanwege Coronavirus

Als je een ticket hebt naar, van of via Italië tot 30 april 2020, dan kun je de reisdatum gratis wijzigen. De nieuwe vertrekdatum moet uiterlijk 31 mei 2020 zijn. De geboekte tickets kun je wijzigingen met de volgende voorwaarden:

  • Je mag eenmalig de reisdag wijzigen voor je Air France, KLM of Delta Air Lines vlucht
  • Je kunt alleen de reisdag wijzigen indien er beschikbaarheid is in dezelfde reisklasse als je originele ticket. Upgraden naar Business Class is alleen mogelijk door direct contact op te nemen met KLM
  • De wijzigingskosten hoef je niet te betalen

Je kunt deze wijzigingen zelf via My Trip aanvragen als je een KLM, Air France of Delta Air Lines ticket hebt en je reis nog niet is gestart. Je kunt dit niet zelf wijzigen als je reist met een baby (0-1 jaar) of een speciale service (zoals een speciale maaltijd) hebt aangevraagd. Is één van deze zaken wel van toepassing, dan kun je je reis wijzigen door contact op te nemen via social media of het KLM Customer Contact Centre. Indien je een ticket hebt geboekt via een travel agent zoals Expedia, dan dien je contact met deze partij op te nemen.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een voucher die je kunt besteden aan een nieuwe vlucht. Alle informatie over deze opties kun je hier vinden.

Afbeeldingen ©KLM/Andres Bolkenbaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *