American Express opent grootste Centurion Lounge in Los Angeles3 min leestijd

American Express opent grootste Centurion Lounge in Los Angeles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen periode heeft American Express al enkele nieuwe Centurion lounges geopend. American Express is naast een aanbieder van betaalkaarten ook eigenaar van enkele lounges op luchthavens in nu nog alleen de Verenigde Staten. Onlangs werd bijvoorbeeld de nieuwe Centurion Lounge in Charlotte in de VS geopend. Daar is er nu nog een bijgekomen, namelijk de American Express Centurion Lounge in Los Angeles.

Los Angeles

De luchthaven van Los Angeles is nabij de kust gelegen. Het wordt aangevlogen door veel bekende maatschappijen, ook vanuit Europa. Vanuit Amsterdam vliegt KLM direct op de luchthaven. Ook vanuit Parijs kun je naar deze Amerikaanse luchthaven vliegen. Air France vliegt hier onder andere met haar A380 heen. In dit artikel kun je een review over de A380 lezen. Vanuit Los Angeles vlieg je weer gemakkelijk door naar een van de vele bestemmingen die American, Delta of United aanvliegen. Ook maatschappijen als Alaska vliegen veel op deze luchthaven.

Betaalkaart

Ben je in het bezit van een American Express Platinum kaart, dan heb je vele voordelen wereldwijd. Allereerst spaar je natuurlijk Membership Rewards. Deze Rewards kun je inzetten voor bijvoorbeeld kortingen, vliegreizen of overnachtingen. In dit artikel lees je meer over de Membershop Rewards. Wil je meer weten over de Platinum Card van American Express, check dan deze informatie eens. Naast de reguliere American Express Card heeft American Express er ook verschillende in samenwerking met Flying Blue. Deze kaarten leveren je XP op en bij elke uitgegeven euro ook Miles die je weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van bijvoorbeeld vluchten. Meer informatie over AMEX en Flying Blue kun je hier terugvinden en hier ervaringen van de AMEX Flying Blue Gold Card.

Centurion Lounges

American Express heeft wereldwijd enkele van de Centurion Lounges. De laatste is geopend op de luchthaven van Los Angeles International Airport (LAX) op maandag 9 maart. Het is de grootste lounge van American Express wereldwijd. Waarschijnlijk niet vreemd dat American Express hier haar nieuwste en grootste lounge opent. De luchthaven van Los Angeles staat op de vierde plaats als drukste luchthaven ter wereld. De lounge is meer dan 1.300m2 groot en is bereikbaar voor gasten na de security check vanuit Terminal 4, 5, 6, 7 en 8.

American Express opent grootste Centurion Lounge in Los Angeles
Moonrise ruimte

De nieuwe Centurion Lounge brengt het beste van de stad samen op het vliegveld in de lounge. Van lokale gerechten tot aan kunst en welness. De lounge beschikt over Sunrise & Moonrise ruimtes, speciaal voor reizigers uit andere tijdzones. Hier kun je opladen of ontspannen voorafgaand aan je vlucht. Verder werkt American Express samen met Exhale. Deze partner staat bekend om het aanbieden van Spa-gerelateerde producten. Op de luchthaven biedt Exhale lichttherapie aan. Deze therapie moet helpen om de huid te hydrateren. Ook bieden ze Reiki-behandelingen en Oogreflexologie aan. Als laatste zijn er in de American Express Centurion Lounge Los Angeles ook stoelmassages en hand- en nageltherapieën aanwezig zijn in de lounge.

American Express opent grootste Centurion Lounge in Los Angeles
Sunrise ruimte

Hapje en drankje

Zoals je bij de American Express Centurion Lounge mag verwachten is er ook gedacht aan een exclusief ‘hapje en drankje’. Daarbij wordt de keuken uit Californië als inspiratie gebruikt. De ingrediënten zijn vers en lokaal. Denk bijvoorbeeld aan pastei van asperge, Panettone French Toast, Farro salade met verse kruiden en feta, Mozza Meatballs, geroosterde biet met mierikswortel vinaigrette, Butterscotch Budino en meer.

American Express opent grootste Centurion Lounge in Los Angeles

Ook is er gedacht aan een uitbreide wijnassortiment en een cocktailkaart. Minder fan van alcoholische dranken? Er is ook een ruime koffiekaart gemaakt in samenwerking met het bekende City Bean Roasters.

American Express opent grootste Centurion Lounge in Los Angeles

Bron & Beeldmateriaal: American Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *