Nieuwe American Express aanbieding: tot 20.000 punten/miles en 50% korting2 min leestijd

American Express verhoogt sign-up bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express heeft haar nieuwe aanbiedingen voor nieuwe kaarthouders gelanceerd. Hierbij kan je tot wel 20.000 Amex Membership Reward punten of Flying Blue miles als sign-up krijgen én nog steeds tot 50% korting op de jaarbijdrage het eerste jaar. De promotie geldt voor zowel de reguliere Amex als de co-branded Flying Blue kaarten.

Reguliere Amex

De aanbieding begint voor de reguliere Amex kaarten bij de Green card. Hier krijg je nu tijdelijk 5000 Membership Reward punten in plaats van 2500. Het eerste jaar betaal je bovendien geen kaartbijdrage.

Bij de Amex Gold kaart is de sign-up bonus maar liefst verviervoudigd van 5000 naar 20.000 Membership Reward punten. Samen met 50% korting op de kosten het eerste jaar is dit een aantrekkelijk aanbod.

American Express sparen kaart

Ook de American Express Platinum kaart biedt 20.000 MR punten en een halve jaarbijdrage het eerste jaar. Dit zijn 2x zoveel punten als de vorige actie. Met deze kaart krijg je toegang tot meer dan 1100 luchthavenlounges wereldwijd en ook upgrades bij hotel loyalty programma’s. Een ideale kaart als je veel reist maar geen Flying Blue deelnemer bent.

Flying Blue Amex

Bij de co-branded Flying Blue kaarten zijn de aanbiedingen eigenlijk hetzelfde. De Silver kaart is het eerste jaar kosteloos en je krijgt 5000 Flying Blue miles.

Alweer is de aanmeldbonus voor de Flying Blue Gold Amex relatief het meest verhoogd naar 20.000 FB miles en een halve jaarbijdrage (normaal €170). Een van de kaartvoordelen is ook 30 XP. Handig als je wil kwalificeren voor Elite status.

De Flying Blue Platinum Amex komt nu ook met 20.000 Flying Blue punten. In plaats van €600 betaal je het eerste jaar €300. Samen met de 60 XP is dit een aantrekkelijke optie als je een niveau hogerop wil binnen Flying Blue en niet wil mileage runnen. Als je al Flying Blue Platinum lid bent, kan je met de Platinum Amex je status met iemand anders delen.

Conclusie

De combinatie van de verhoogde sign-up bonus én de verlaagde kosten het eerste jaar maken het aanvragen van een kaart nu erg aantrekkelijk. In het bijzonder de Gold kaart voor de miles en de Platinum kaart voor de relatief verlaagde kosten.

Een totaaloverzicht van de aanbiedingen voor alle kaarten:

Reguliere Amex Flying Blue Amex
Green Gold Platinum Silver Gold Platinum
Jaarbijdrage 1e jaar gratis 1e jaar halve prijs 1e jaar halve prijs 1e jaar gratis 1e jaar halve prijs 1e jaar halve prijs
Aanmeldbonus 5000 MR punten 20.000 MR punten 20.000 MR punten 5000 Flying Blue miles 20.000 Flying Blue miles 20.000 Flying Blue miles

Het is niet bekend wanneer deze actie afloopt.

InsideFlyer is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de aanschaf van producten bij derden. Ga verstandig om met je aanschaf en let altijd goed op de voorwaarden, opzeggingstermijn en andere belangrijke details.