De AIRMATE Mobile ECO – een duurzame reis accessoire3 min leestijd

De AIRMATE Mobile ECO - je duurzame reis accessoire

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Om de tijd wat te doden kan wat entertainment onderweg erg plezierig zijn. Zo ook in bijvoorbeeld het vliegtuig naar je werk- of vakantiebestemming. Zoals we eerder al schreven kan de AIRMATE Mobile dan niet ontbreken bij je reisaccessoires. De AIRMATE Mobile kun je gemakkelijk op de stoel voor je monteren en daarna je telefoon erin klikken. Stoel achterover en dan heerlijk je favoriete film kijken. Zo ben je niet afhankelijk van het aanbod van de airline, als er al een eigen schermpje is. Wat ook heel interessant is, is dat de AIRMATE Mobile ECO variant geheel duurzaam is.

100% gerecycled

Maar wat maakt de AIRMATE Mobile duurzaam zul je denken? De makers van de AIRMATE Mobile hebben op dit moment twee varianten in de webshop. Namelijk:

  • AIRMATE Mobile,
  • AIRMATE Mobile ECO.

Het grote verschil zit hem in de materialen. De niet ECO-variant is van ABS Plastic gemaakt. LEGO blokjes worden daar ook van gemaakt. Het is een hard plastic dat niet van vorm veranderd. Voor het maken van ABS Plastic wordt o.a. aardolie gebruikt, evenals verschillende chemische processen. Niet per se duurzaam dus. De AIRMATE Mobile ECO wordt gemaakt van gerecycled ABS plastic. Dit plastic heeft dus al ooit een functie gehad en wordt nu opnieuw gebruikt. Dat maakt het een duurzame reis accessoire.

Over het algemeen is reizen niet de meest duurzame tak van sport. Zeker als we kijken naar de uitstoot van bijvoorbeeld CO2 en andere uitlaatgassen. De luchtvaart wil graag haar steentje bijdragen aan duurzamere reizen. Het gebruik van de AIRMATE Mobile ECO door reizigers is daar een mooie aanvulling op. Hiermee heb je dus al twee voordelen voor de prijs van één: een duurzaam geproduceerde AIRMATE en je favoriete content mee op reis.

Airmate Mobile
De AIRMATE Mobile ECO in gebruik

Populair

De maker van de AIRMATE, Simplifiers, krijgt veel positieve reactie op de AIRMATE, maar voornamelijk op de AIRMATE Mobile ECO. Feedback en complimenten richten zich voornamelijk op de handigheid van deze speciale houder, evenals het gebruik van duurzame producten voor het maken ervan. De reacties komen niet alleen van de reizigers, maar ook verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben al feedback aan het bedrijf gegeven over het product. Vooral de ECO-variant doet het momenteel erg goed. Eerder werd er op InsideFlyer DK door Hendrik Olsen al een review geschreven over dit product. Wij hebben het voor je vertaald en je kunt het hier dan ook lezen.

De AIRMATE Mobile ECO - je duurzame reis accessoire
Simplifiers heeft al positieve feedback ontvangen van bovenstaande maatschappijen.

Premium Membership Voordeel

Lezers die een InsideFlyer Premium Membership kopen, kunnen gebruik maken van een mooie aanbieding. De AIRMATE Mobile en AIRMATE Mobile ECO kosten normaal gesproken €17,-. Bij het afsluiten van het Premium Membership bieden we je een persoonlijke coupon code. Deze coupon code is eenmalig te gebruiken bij aanschaf van één of meerdere AIRMATES. De code geeft je een eenmalige korting van maar liefst 50%. Dus eigenlijk kun je voor de prijs van één AIRMATE nu twee AIRMATES kopen, maar meer kan natuurlijk ook 😉 . En met deze aanbieding kun je je duurzame reis accessoires mooi uitbreiden.

Beeldmateriaal: Simplifiers – AIRMATE Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *