Review: AIRMATE Mobile is een handige travel gadget

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dit artikel verscheen eerder op InsideFlyer.DK door Hendrik Olsen

Op intercontinentale vluchten heb je bijna standaard een eigen schermpje voor het entertainment systeem maar op kortere vluchten is dat nog niet het geval. Veel reizigers hebben tegenwoordig eigen apparaten mee. Maar deze op de traytable neerzetten is niet altijd handig tijdens de servicerondes en op ooghoogte kijkt het toch fijner.

We hebben een nieuwe travel gadget van het bedrijf Simplifiers getest dat hiervoor een oplossing kan zijn. Zij hebben speciale voor vliegreizen een smartphone houder ontworpen waardoor je telefoon recht in het zicht kan worden bevestigd: de AIRMATE Mobile. Ideaal voor je eigen entertainment of als je airline streaming services aanbiedt.

AIRMATE Mobile is ontwikkeld door Simplifiers en zij beschrijven het product als volgt:

AIRMATE Mobile is de eerste smartphone houder die door zijn unieke functionaliteit direct bevestigd kan worden op de knop van het tafeltje op de stoel voor je. De houder is ontworpen voor flexibel gebruik op alle vlakken oppervlakten; thuis of onderweg en kan in verschillende hoeken versteld worden.

Ontwerp en gebruik

De AIRMATE Mobile heeft een simpel design dat het gemakkelijk te gebruiken maakt in vliegtuigen. Het is getest op de tafelknop bij verschillende maatschappijen. Omdat het wel op een klaptafel gebruikt moeten worden is het niet mogelijk op bijvoorbeeld stoelen bij de bulkhead of nooduitgang.

De volgende video demonstreert hoe je de AIRMATE Mobile bevestigt.

Het is mogelijk de de kijkhoek een beetje aan te passen als je bijvoorbeeld tegen het raam leunt of in geval van zonreflecties.

Je kunt het ook als normale smartphonehouder gebruiken op een tafel in de lounge, trein, auto, etc. Echter zou het fijn zijn als het product ook stabiel blijft staan bij turbulentie en niet van de tafel afglijdt.

Kwaliteit

Het product is gemaakt van twee stuks plastic en een rubberen band. Het is dus een simpele constructie maar dat maakt het ook moeilijk om de kwaliteit over een langere tijd te beoordelen; hoe lang de band het volhoudt en of het plastic breekt. Tijdens de 4 weken dat we het hebben getest zijn er nog geen problemen opgetreden. Ook bevat de verpakking twee extra rubberen banden. We verwachten dan ook dat het een lange tijd volhoudt.

Prijs-kwaliteit

De AIRMATE Mobile heeft een normale consumentenprijs van €17 maar InsideFlyer lezers krijgen nu een korting van 40% met vouchercode Insideflyer3. De prijs wordt hiermee €10,20.

Dit is duurder dan reguliere smartphone houders, maar het geeft wel de mogelijkheid om je telefoon op ooghoogte te houden tijdens een vlucht. Dit compenseert de duurdere prijs.

Je kunt de AIRMATE Mobile via deze link aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *