Review: Airmate Tablet + ontvang 30% lezerskorting

airmate, tablet, houder, review

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AIRMATE Mobile heeft een grote broer. Een grote broer genaamd AIRMATE Tablet en zoals de naam al doet vermoeden, kun je je tablet gebruiken in het vliegtuig om je favoriete serie of film bekijken. We hebben het op een aantal vluchten getest zodat je in dit artikel kunt lezen wat we ervan vonden.

Je kent het waarschijnlijk wel. Je tablet staat voor je op tafel en zo naar beneden kijken is niet de meest comfortabele houding om te zitten. Ook zou je de tablet in je hand kunnen vasthouden of deze in de tijdschriftenhouder voor je kunnen plaatsen, maar niets werkt echt optimaal.

airmate, tablet
Airmate tablet houder.

Fabrikant Simplifiers stuurde InsideFlyer daarom één van hun gloednieuwe AIRMATE Tablet houders om uit te proberen. InsideFlyer probeerde de tablet houder op verschillende vluchten om te zien of deze zo goed is als het kleine broertje AIRMATE Mobile.

Lees ook deze review: Airmate Mobile is een handige travel gadget

Ontwerp en gebruik

De AIRMATE-tablet is net als zijn kleine broertje AIRMATE Mobile, op dezelfde manier ontworpen. Deze moet geplaatst worden op de tafelknop van de stoel voor je. Als alternatief kan de houder ook worden gebruikt als een normale tafelhouder in een vliegtuig of elders. Maar het beste kun je deze gebruiken wanneer je de tablet van de tafel en op ooghoogte kunt krijgen.

AIRMATE tablethouder – ook geschikt voor en iPad.

AIRMATE Tablet is ontworpen om te worden gebruikt voor verschillende tablets. Hij is geschikt voor de typische kleinere tablets en de verschillende iPads. Maar ook voor een apparaat als een Nintendo Switch is hij geschikt. Alle tablets van 7 inch tot 11 inch passen in de houder.

Kwaliteit

Een AIRMATE Tablet is gemaakt volgens dezelfde principes als het vorige model voor de mobiele telefoons. Het is voorzien van plastic en een rubberen band om de tablet aan de houder te houden. In onze review van AIRMATE Mobile was er twijfel over de duurzaamheid, maar een jaar later kunnen we zeggen dat hier geen probleem mee zijn. Met meerdere elastiekjes in het pakket, kun je er jaren meer vooruit.

AIRMATE Tablet aan boord van een AirBaltic vlucht.

Fabrikanten hebben opnieuw gekozen om de houder van gerecycled plastic te maken en volgen zo de bedrijven die zich bewust zijn van het milieu. De productie vindt plaats in Denemarken. Het is een goed Deens product dat de moeite waard is om aan te schaffen, en omdat het niet volledig vanuit China hoeft te worden verzonden, helpt het ook het milieu.

Waar voor je geld

AIRMATE Tablet kost normaal gesproken €23 Dit is, net als bij de voorganger, een beetje aan de hoge kant, maar Simplifiers is constant bezig met promoties zodat je hem goedkoper kunt aanschaffen. Dus hou het in de gaten want het is een reisgadget dat jij en je gezin graag in de tas meenemen. Je krijgt hier absoluut waar voor je geld en het is zeker iets voor elk gezin dat per vliegtuig reist.

Lezers van InsideFlyer krijgen 30% korting

Op dit moment kun je als lezer van InsideFlyer 30% korting krijgen op een AIRMATE Tablet.

Om van de korting te profiteren, gebruik je de volgende kortingscode bij het kopen van het product: IFDK1119

Je vindt de AIRMATE Tablet hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *