Pathé filmaanbod dit najaar beschikbaar bij Transavia2 min leestijd

Pathe en Transavia samenwerking bioscoopfilms aan boord

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Filmliefhebbers kunnen dit najaar aan boord van Transavia genieten van een door Pathé samengesteld filmaanbod. De pilot is van start gegaan voor vluchten van en naar Rotterdam The Hague Airport.

Pathé werkt samen met Transavia

Vanaf deze week kunnen passagiers op geselecteerde Transavia vluchten van en naar Rotterdam The Hague Airport gebruik maken van het Pathé aanbod. Deze passagiers kunnen de nieuwste films zoals Barbie en The Flash kijken gedurende de vlucht. Ook zijn andere titels zoals Bon Bini Holland 3, Black Adam en The Meg 2: The Trench beschikbaar om te huren.

De films zijn gedurende de vlucht te streamen naar een laptop, tablet of mobiele telefoon. Het huren van een film tijdens de vlucht kost €2,99.

Pathe en Transavia samenwerking bioscoopfilms aan boord

Jaques Hoendervangers, algemeen directeur van Pathé is blij met de samenwerking:

We zijn verheugd om samen met Transavia deze bijzondere pilot te lanceren. Pathé en Transavia zijn beide merken die comfort en service hoog in het vaandel hebben staan. Bij Pathé geloven we in het bieden van ultieme filmervaringen, of dat nu in onze theaters is of thuis met Pathé Thuis. Met deze samenwerking zetten we een nieuwe stap om filmliefhebbers ook tijdens hun reis te laten genieten van de nieuwste films. We kijken ernaar uit om de reiservaring van Transavia klanten nog completer te maken en hen te voorzien van de beste films, waar ze zich ook bevinden.

De pilot duurt enkele maanden. Op basis van de feedback van de passagiers wordt bepaald of de samenwerking een vervolg krijgt. Er zijn een aantal toestellen van Transavia uitgerust met het systeem van Airfi. Het is op dit moment niet duidelijk op welke vluchten het Pathé aanbod precies beschikbaar is.

Transavia Winter Sale

Op dit moment heeft de luchtvaartmaatschappij ook de Transavia Winter Sale. Hierdoor kun je al goedkope vliegtickets kopen vanaf €39 per persoon per enkele reis. De korting is beschikbaar voor vluchten tot en met maart 2024.

De goedkoopste vluchten zijn beschikbaar vanaf Eindhoven Airport. Vanaf die luchthaven kun je bijvoorbeeld reizen naar Kopenhagen, Praag, Nice en Ibiza. Ook de vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport zijn in de aanbieding.

Het volledige aanbod van de Winter Sale is te vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Afbeeldingen ©Pathe/Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *