Boek een KLM Holidays-pakketreis en ontvang Flying Blue bonus miles2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu een KLM Holidays-pakketreis boekt dan ontvang je Flying Blue bonus miles over de pakketprijs. Deze Flying Blue miles ontvang je naast de standaard verdiensten voor de KLM vluchten. De promotie loopt tot en met 17 november 2023.

KLM Holidays-pakketreis met Flying Blue bonus miles

Met een KLM Holidays-pakketreis (voorheen KLM Package Deals) kun je zelf een KLM-vlucht, hotel en/of auto uitkiezen. Een pakketreis heeft een minimale verblijfsduur van twee nachten en een maximale verblijfsduur van 29 nachten.

Je kunt bijvoorbeeld een pakketreis boeken naar:

 • Curacao – 8 dagen – vlucht & hotel – vanaf €1.089
 • Barcelona – 3 dagen – vlucht & hotel – vanaf €209
 • Las Vegas – 6 dagen – vlucht & hotel – vanaf €919
 • Boedapest – 3 dagen – vlucht & hotel – vanaf €209
 • New York – 5 dagen – vlucht & hotel – vanaf €715

De bovenstaande prijzen zijn vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor twee personen, inclusief lokaal te betalen kosten maar exclusief €22,50 boekingskosten, SGR-bijdrage, Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag.

KLM Dream Deals

Voor een KLM Holidays-pakketreis geboekt in de periode tussen 17 oktober en 17 november 2023 ontvang je nu tijdelijk 1 Flying Blue bonus mile voor elke €2,-. Alleen de hoofdboeker van de pakketreis ontvangt de extra miles. Alle andere reisgenoten kunnen wel de gebruikelijke Flying Blue miles verzamelen voor de vluchten.

Om in aanmerking te komen voor de extra miles moet je het Flying Blue nummer tijdens het boeken invoeren. De bonus miles ontvang je over de waarde van de pakketprijs (combinatie van vlucht, hotel en/of auto), maar exclusief de €22,50 boekingskosten, SGR-bijdrage en Calamiteitenfonds.

Korting op je reis met ING of Air Miles

Je kunt bij Air Miles en ING Punten ook een voucher aanschaffen voor een korting op je KLM Holidays. Als je een voucher gebruikt tijdens het boeken dan zal de waarde niet meetellen voor de bonus miles.

Bij ING kun je tegen inlevering van 2.000 punten een voucher kopen met een waarde van €50,-. Bij Air Miles heb je de mogelijkheid om een voucher te kopen met een waarde tussen de €25,- en €150,- tegen inlevering van 2.500 tot 15.000 Air Miles.

Alle voorwaarden van de promotie kun je vinden op de website van KLM Holidays. Alle voorwaarden van de vouchers kun je vinden op de websites van de aanbieders.

KLM Holidays Air Miles

Afbeeldingen ©KLM/AirMiles/Holidays

Reacties

 1. Van Gooiland zegt

  “auto en/of auto”

  Wat zal het zijn? Een auto en een auto, of een auto of een auto?

  Lijkt mij toch best ingewikkeld, hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *