Krijg een KLM Holidays voucher van €75 voor 500 ING Punten2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om € 75 te besparen op een KLM Holidays pakketreis door een voucher te kopen. Je kunt met een KLM Holiday zelf je KLM-vlucht, hotel en/of auto uitkiezen. Er is nu een aanbieding bij ING waarbij je slechts 500 punten nodig hebt om een KLM voucher te bestellen en de waarde van de voucher is ook nog eens tijdelijk verhoogd. De promotie loopt tot en met 29 oktober 2023.

KLM Holidays met korting via ING

In de ING winkel kun je nu één voucher kopen van € 75. Je kunt deze voucher aanschaffen via de website van ING Rentepunten tegen inlevering van 500 punten. Normaal gesproken heb je 2.000 punten nodig om een voucher aan te schaffen met een waarde van slechts € 50. Je krijgt nu dus tijdelijk meer waarde voor minder punten. De voucher is deze keer in te wisselen tot 1 februari 2024.

Per boeking kun je maximaal één voucher inwisselen. De voucher kun je normaal gebruiken voor een boeking tot 11 maanden in de toekomst. Om de voucher te kunnen gebruiken moet het bestedingsbedrag minimaal 500 euro zijn (exclusief boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage). De voucher kun je gebruiken voor een pakketreis met een vlucht die uitgevoerd wordt door KLM, Air France of Delta Air Lines. Het is niet mogelijk om de voucher in te wisselen als je een vlucht met Transavia geselecteerd hebt. Alle voorwaarden kun je vinden in de ING Winkel.

KLM Dream Deals

Korting met Air Miles

Middels Air Miles is het ook normaliter mogelijk om vouchers voor andere bedragen te kopen met je gespaarde punten. Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van tevoren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

Je kunt de volgende vouchers aanschaffen:

  • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

Daarnaast vraagt Air Miles €1,- aan servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om dit te betalen met 100 Air Miles. Voor het bestellen van de voucher en alle voorwaarden kun je op deze pagina terecht.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *