Emirates komt met nieuwe Wildlife amenity kit voor Economy en Premium Economy2 min leestijd

Dit is Emirates nieuwste product - Premium Economy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates staat bekend om haar luxe Business en First Class. Daar hoort natuurlijk ook een mooie amenity kit bij. De maatschappij uit Dubai werkt daarvoor samen met allerlei luxe merken. Emirates geeft echter ook Economy en Premium Economy passagiers een amenity kit. Deze keer is dat in samenwerking met de organisatie United for Wildlife.

Wildlife thema

De nieuwe Economy en Premium Economy amenity kit van Emirates heeft een dieren thema gekregen. De airline werkt hiervoor dus samen met United for Wildlife. Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor de bescherming van van bedreigde diersoorten. Door de nieuwe amenity samen met United for Wildelife te maken wil Emirates aandacht voor dit onderwerp vragen. Emirates SkyCargo, de cargo tak van Emirates, werkt ook samen met de dierenwelzijnsorganisatie.

De nieuwe amenity kits zijn gemaakt van gerecycleerde materialen. En het tasje kan worden hergebruikt. Diverse diersoorten zijn op het material geprint met een speciale inkt. Denk onder meer aan de bedreigde groene zeeschildpad, Afrikaanse olifant, gorilla’s, leeuwen en de zwarte neushoorn.

Emirates nieuwe amenity kit Economy Class Premium Economy Class

Het tasje bevat een tandenborstel met tandpasta, sokken en een oogmasker. De tandenborstel is gemaakt van een combinatie van stro en plastic. En de sokken en het oogmasker zijn gemaakt van oud rPET plastic. Later dit jaar komen ook de oordopjes weer terug in de amenity kit. Volgens Emirates zou de vraag hier naar tijdens vluchten groot zijn bij passagiers. De nieuwe kit is in 8 varianten beschikbaar en wordt uitgedeeld aan Economy Class en Premium Economy passagiers op alle long haul vluchten.

Schiphol – Dubai

Emirates vliegt deze winter tot driemaal per dag tussen Schiphol en Dubai. De maatschappij vliegt doorgaans één keer per dag met de Airbus A380. Dit toestel biedt ook de prestigieuze Emirates First Class cabine. De andere vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777. Naast Emirates vliegen ook KLM en Transavia non-stop tussen Amsterdam en Dubai. KLM doet dit met de Boeing 777, terwijl Transavia met de 737 vliegt.

Bron foto’s: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *