Zo check je het entertainment aanbod bij KLM & Air France

Entertainmentsysteem Air France/KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aan boord van de intercontinentale Air France & KLM is er een divers entertainment aanbod. Maar welke films & series kun je nu exact bekijken? Zo kom je er gemakkelijk achter!

Entertainment aanbod KLM

Aan boord van de toestellen die lange afstandsvluchten uitvoeren is er een divers entertainment aanbod. Je kunt meer dan 200 films, televisieprogramma’s, cd’s, talencursussen, luisterboeken en spelletjes bekijken/luisteren/doen. Daarnaast zijn er speciale kinderkanalen zodat zij ook kunnen genieten van entertainment aan boord.

Wil je weten wat het aanbod exact is aan boord van het KLM toestel? Dan kun je terecht op deze pagina.  Bovenaan de pagina is er ook nog een optie om de volgende maand te bekijken, in dit geval november. Zo kun je precies bekijken welke (nieuwe) films aan boord zijn en kun je vast plannen welke je wil zien.

Entertainment aanbod Air France

Ook aan boord van de Air France toestellen zijn er entertainment opties. Het aanbod van Air France en KLM zijn wel verschillend, dus daar moet je wel op letten.

Het In-Flight Entertainment dat je aan boord van Air France kunt vinden, kun je vinden op deze pagina. Ook op die pagina is een filter ingebouwd om een volgende maand te kunnen vinden, maar die staat op het moment van schrijven alleen op de huidige maand.

Entertainment systeem Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *