Zo check je het entertainment aanbod bij KLM & Air France2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aan boord van de intercontinentale Air France & KLM is er een divers aanbod aan entertainment. Maar welke films & series kun je nu exact bekijken? Op deze manier kun je gemakkelijk vinden wat het entertainment aanbod aan boord is gedurende je vlucht.

Entertainment aanbod KLM

Aan boord van de toestellen die lange afstandsvluchten uitvoeren is er een divers entertainment aanbod. Je kunt meer dan 200 films en televisieprogramma’s bekijken. Ook is er de mogelijkheid om muziek te beluisteren of spelletjes te spelen. Daarnaast zijn er speciaal aanbod voor kinderen zodat zij ook kunnen genieten van entertainment aan boord.

Wil je weten wat het aanbod exact is aan boord van het KLM toestel? Dan kun je terecht op deze pagina.  Bovenaan de pagina is er ook nog een optie om de volgende maand te bekijken. Zo kun je precies bekijken welke (nieuwe) films aan boord zijn en kun je vast plannen welke je wil zien.

Is het vliegtuig waarmee je vliegt voorzien van Wifi? Dan kun je dat gebruiken om te surfen of te streamen. Het Stream-pakket is momenteel alleen verkrijgbaar op vluchten met een Boeing 777 of Airbus A330. Wil je niet betalen voor internet aan boord, dan kun je ook een connectie maken met wifi om een simpel spelletje te spelen.

Entertainment aanbod Air France

Ook aan boord van de Air France toestellen zijn er ook entertainment opties. Het aanbod van Air France en KLM zijn echter niet gelijk aan elkaar. Iedere luchtvaartmaatschappij heeft haar eigen aanbod.

Het in-flight entertainment dat je aan boord van Air France kunt vinden, kun je vinden op deze pagina. Op dit moment is de pagina echter in onderhoud waardoor je het huidige aanbod niet kunt vinden.

Ook aan boord van Air France is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Wifi. Daarbij kun je kiezen uit een gratis pakket om gebruik te maken van Whatsapp, iMessage of WeChat. Net zoals bij KLM kun je ook een pakket kopen om te surfen of te streamen.

Entertainment systeem Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *