Zo check je het entertainment aanbod bij KLM & Air France2 min leestijd

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aan boord van de intercontinentale Air France & KLM is er een divers aanbod aan entertainment. Maar welke films, series en audio kun je nu exact bekijken of beluisteren? Op deze manier kun je gemakkelijk vinden wat het entertainment aanbod aan boord is gedurende je vlucht.

Entertainment aanbod KLM

Aan boord van de toestellen die lange afstandsvluchten uitvoeren is er een divers entertainment aanbod. Je kunt meer dan 200 films en televisieprogramma’s bekijken. Ook is er de mogelijkheid om muziek te beluisteren of spelletjes te spelen. Daarnaast zijn er speciaal aanbod voor kinderen zodat zij ook kunnen genieten van entertainment aan boord.

Wil je weten wat het aanbod exact is aan boord van het KLM toestel? Dan kun je terecht op deze pagina.  Bovenaan de pagina is er ook de optie om het entertainment voor de volgende maand te bekijken. Zo kun je precies bekijken welke (nieuwe) films aan boord zijn en kun je vast plannen welke je wil zien. Het kan echter zijn dat er een klein verschil in content is per vliegtuig, maar over het algemeen komt het aanbod op de website overeen met het aanbod aan boord.

Is het vliegtuig waarmee je vliegt voorzien van Wifi? Dan kun je dat gebruiken om te surfen of te streamen. Het Stream-pakket is momenteel alleen verkrijgbaar op vluchten met een Boeing 777 of Airbus A330. Wil je niet betalen voor internet aan boord, dan kun je ook een connectie maken met wifi om een simpel spelletje te spelen. Aan boord van een aantal toestellen op Europese vluchten is er nu ook wifi beschikbaar. Die toestellen zijn niet voorzien van een entertainmentscherm, maar middels het Stream wifi pakket kun je wel een film streamen naar je eigen apparaat.

Entertainment aanbod Air France

Ook aan boord van de Air France toestellen zijn er ook entertainment opties. Het aanbod van Air France en KLM zijn echter niet gelijk aan elkaar. Beide luchtvaartmaatschappijen hebben een eigen aanbod aan entertainment.

Het in-flight entertainment dat je aan boord van Air France kunt vinden, kun je vinden op deze pagina. Op die pagina kun je een selectie aan films, Tv-series en audio vinden. Het aanbod verschilt echter per type vliegtuig, dus het kan zijn dat een bepaalde optie niet beschikbaar is aan boord van jouw vlucht. Het aanbod op de website wordt meestal aan het begin van de maand voorzien van de nieuwste selectie.

Ook aan boord van Air France is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Wifi. Daarbij kun je kiezen uit een gratis pakket om gebruik te maken van Whatsapp, iMessage of WeChat. Net zoals bij KLM kun je ook een pakket kopen om te surfen of te streamen.

Entertainment systeem Air France

Afbeeldingen ©KLM/AirFrance

Reacties

  1. William zegt

    Bij China Airlines gratis WIFI heel de vlucht AMS-TPE-BKK bij WBC vlucht. Bij Air France en KLM niet naar Bangkok,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *