Air France verbetert het entertainment aanbod aan boord2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France verbetert het entertainment aanbod aan boord van de long-haul vloot. Er is nu voor meer dan 1.500 uur aan entertainment beschikbaar per vlucht.

Air France entertainment aanbod

In totaal zijn er meer dan 370 films voor in alle genres beschikbaar. Er is nu een vaste catalogus aan entertainment en de luchtvaartmaatschappij zal de Franse film industrie nu meer onder de aandacht brengen. Zo kun je nu kiezen uit het Cinema loves Paris thema.

Voor het eerst zijn er aan boord nu ook Disney films beschikbaar om te kijken. Aan boord kun je nu 26 additionele Disney films vinden en negen series. Het Disney aanbod bestaat ook uit Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic titels. Voor jonge passagiers is er nu ook meer entertainment om uit te kiezen.

Het aanbod aan series is nu ook verder uitgebreid met Canal+ en HBO producties. Daarnaast is er ook aanbod toegevoegd voor TF1 en France TV titels. Het goede nieuws is dat je nu voor de meeste series een compleet seizoen kan kijken. Voorheen was er voor de meeste series alleen een beperkt aanbod beschikbaar.

Air France Airbus A350 nieuwe cabine (Bron: Air France)

Speel je graag een spelletje aan boord, dan kun je nu in ieder geval Angry Birds, Monopoly en Tetris spelen. Daarnaast zijn er nog zeven andere spellen beschikbaar. Een daarvan is speciaal geselecteerd voor kinderen onder de zes jaar.

In 98% van de vloot is nu ook Air France Connect beschikbaar (exclusief de regionale vloot). Dit is de Wi-Fi service van de luchtvaartmaatschappij. Met Air France Connect kun je ook gratis tekstberichten sturen. Wil je gebruik maken van het internet voor andere doeleinden, dan zijn er twee andere pakketen beschikbaar tegen betaling. Je kunt deze ook betalen middels Flying Blue miles.

Vlieg je met KLM, dan kun je van te voren ook al kijken wat het entertainment aanbod is gedurende de vlucht. In dit artikel op InsideFlyer kun je daar meer over lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *