Comfortabel op reis met BAGTAG – nu met €10 korting3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn verschillende gadgets die je reis een stuk gemakkelijker en daarmee comfortabeler kunnen maken. Zo zijn er tal van handige bagage-items of denk bijvoorbeeld aan een simpel iets als de Airmate. Om de reis met het vliegtuig bij aanvang comfortabel te maken kun je gebruik maken van de BAGTAG. In dit artikel leggen we uit waarom de BAGTAG een handige gadget is.

Comfortabele reis

Elke vliegreis start weer hetzelfde op de luchthaven. Met ruimbagage moet je langs een balie (#1). Vaak moet je hiervoor ook nog eens in een (lange) rij wachten (#2). Hierna krijg je een boardingpas (#3) en wordt er een bagagelabel op je ruimbagage gedaan (#4). Al deze voorbeelden maken de start van je reis niet even comfortabel.

De start zou volgens het bedrijf BAGTAG een stuk comfortabeler en duurzamer mogen. Daar bedacht het bedrijf iets op. In 2014 werd het bedrijf opgericht en men had als doel een gadget te ontwikkelen die het mogelijk maakte om overal in te kunnen checken. Daarbij moest het mogelijk zijn om zelf je koffer te kunnen voorzien van een bagage label, ongeacht waar je bent. En dit zorgt er weer voor dat je op het vliegveld niet meer in lange rijen hoeft te wachten tot je eens aan de beurt bent. Met BAGTAG waren er ook nog twee andere doelen. Het eerste doel was de enorme hoeveelheid papieren bagagelabels te verminderen, wat goed is voor het milieu. Het andere doel was om ervoor te zorgen dat minder bagage kwijtraakt op de luchthavens. Door een duidelijk scherm zouden bagagelabels beter gelezen moeten kunnen worden. Met dit idee was al vlot de BAGTAG geboren.Comfortabel op reis met BAGTAG

 

Wat is een BAGTAG en waarom is het een handige gadget?

BAGTAG is een elektronisch bagagelabel (EBT). Het werkt heel simpel. Zodra je de BAGTAG hebt aangeschaft, koppel je deze volgens de instructie aan je in te checken bagage. Wanneer je in kunt checken voor je vlucht geef je aan dat je gebruik maakt van de BAGTAG. Dit doe je via de app van de luchtvaartmaatschappij. Deze app laadt de nodige informatie op je BAGTAG, en voilà daar is je elektronische bagagelabel. Je hoeft nu alleen nog naar de luchthaven te gaan en je bagage bij de daarvoor bestemde balie achter te laten. In onderstaande video toont BAGTAG hoe handig de gadget is.

Voordelen

Er zijn tal van redenen te noemen waarom de BATGAG een voordeel is om te hebben. Zeker in deze tijd van het Coronavirus heb je enkele contactmomenten minder. We zetten de voordelen hier voor je op een rijtje:

  • Je bagage inchecken doe je thuis of op de plek waar jij het wilt. Dus geen lange rijen (Social Distancing), stress of contacten met anderen of je spullen. Jij hebt de controle over je gehele incheck-proces van je bagage.
  • Het inleveren van je ingecheckte bagage kan op geselecteerde luchthavens bij speciale balies.
  • Geen papieren bagagelabels meer, dat is beter voor het milieu.
  • De leesbaarheid van de BAGTAG is groter dan van de traditionele papieren labels. De kans op vermissing van je bagage is dus kleiner.
  • BAGTAG kun je al gebruiken bij KLM, Lufthansa, SWISS, Austrian en China Southern.

Korting bij je aanschaf

InsideFlyer.nl biedt in samenwerking met BAGTAG een korting aan. Deze aanbieding geeft je €10,- korting op de producten van BAGTAG. Zo kun je met deze actie de BAGTAG aanschaffen voor €49,- in plaats van €59,-. Alle producten kun je op deze pagina terug vinden en aanschaffen. Gebruik bij de afronding van je bestelling de kortingscode InsideFlyer om van de €10,- korting te genieten. Voor welke reis ga jij binnenkort de BAGTAG gebruiken?

Comfortabel op reis met BAGTAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *