KLM tijdelijk naar Caïro vanaf september1 min leestijd

KLM 777 200

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM voegt een tijdelijke bestemming toe aan het netwerk: Caïro. De Egyptische hoofdstad zal vanaf 9 september tot en met 25 oktober twee keer in de week worden aangevlogen. Hiervoor wordt een Boeing 777-200ER ingezet. Begin september gaat de maatschappij bekijken of Caïro een vaste bestemming in de winterdienstregeling zal worden. KLM vloog in 2017 voor het laatst naar Caïro met passagiers. In de tussentijd werd er wel met vracht gevlogen door de full-freight arm van KLM.

KLM naar Caïro – schema

De vluchttijden zijn als volgt:

9-28 september: KL 553 elke woensdag en zaterdag AMS 19:10 – CAI 23:30. KL 554 elke donderdag en zondag CAI 01:20 – AMS 06:00u.

Van 30 september tot en met 23 oktober wordt de tweede vlucht op vrijdag uitgevoerd in plaats van zaterdag vanuit Amsterdam, en zaterdag in plaats van zondag op de terugweg.

Piramides, Cairo, Excursies, GetYourGuide, attracties

KLM gaat flexibeler om met het netwerk. Zo werden recent meerdere nieuwe bestemmingen aangekondigd of gestart, zoals Cork, Southampton en Riyad. Met het openen van deze nieuwe verbindingen hoopt de maatschappij een deel van de weggevallen vraag op ‘klassieke’ bestemmingen op de kunnen vangen. In Europa is een groot deel van het reguliere bestemmingennetwerk al weer hervat, maar intercontinentaal is dit door reisrestricties een stuk lastiger. Wellicht dat Caïro voor de maatschappij een lucratiever bestemming blijkt.

Reacties

  1. Boudewijn zegt

    Ben in het verleden met KLM en later AF naar Cairo gevlogen. Dit bleek een erg winstgevende bestemming –> dus in 2018 naar AF vanaf CDG.
    Op die route zaten de vluchten een stuk minder vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *