Met de AIRMATE Mobile heb je altijd een entertainmentscherm

Airmate Mobile

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Premium Memberships zijn nu beschikbaar via deze pagina.

Om een vlucht te doorstaan is inflight entertainment een prettige bijkomstigheid. Maar toch zijn niet op alle vluchten schermpjes beschikbaar, bijvoorbeeld op kortere routes of vluchten uitgevoerd door een low-cost maatschappij. Je kan tegenwoordig prima content downloaden op je telefoon, maar waar laat je die? Op de traytable is het niet handig tijdens de maaltijdservice en het zit ook niet op ooghoogte. Gelukkig heeft het bedrijf Simplifiers hiervoor een handige travel gadget ontworpen; de AIRMATE Mobile. Deze smartphonehouder kan dan ook niet ontbreken in het Premium Membership.

Klik en klaar

De AIRMATE Mobile werkt erg simpel; je kan het namelijk bevestigen aan de traytable knop op de stoel voor je. Dit werkt op bijna alle stoelen. Vervolgens kan je je telefoon erin klikken. In onderstaand filmpje staat een animatie.

Mocht je de houder niet kunnen of willen bevestigen aan de knop voor je, dan kan je het ook als standaard gebruiken. Bijvoorbeeld in de trein.

Simplifiers heeft het ontwerp, zoals de naam al doet vermoeden, simpel gehouden om de het gebruiksgemak en de levensduur te vergroten. Er worden maar twee materialen gebruikt en het product wordt geproduceerd in Denemarken. Er is ook een variant volledig vervaardigd uit gerecycled plastic.

Een eerdere gebruiksreview van de AIRMATE Mobile kan je hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *