Delta komt met ‘Reclaim My Status’ programma, elite status terug bij levensgebeurtenis

R11lgo-reclaim-my-status

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met het Delta Reclaim My Status programma kun je jouw elite status terugkrijgen als er iets belangrijks plaatsvond in je leven. Hierdoor is het makkelijker om de draad weer op te pakken als je weer start met vliegen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het wisselen van een baan, het krijgen of adopteren van een kind, vader/moederschapsverlof, het zorgen voor een familielid of het volgen van een studie. Niet al deze zaken staan vast, maar het team van Reclaim My Status kijkt per geval wat er mogelijk is.

Delta Reclaim My Status

Om gebruik te maken van dit Delta programma kun je terecht op deze pagina. Je vult daar een aantal gegevens in als je weer wilt gaan reizen en je elite status weer terug wil hebben. Het team komt binnen vijf werkdagen terug op de aanvraag, maar dit kan maximaal 14 dagen duren.

Mocht de aanvraag goedgekeurd worden, dan kun je direct drie maanden gebruik maken van je status. Binnen deze drie maanden moet je een bepaald aantal vluchten/miles halen om het weer te verlengen. Meld je je voor het programma aan op of voor 31 december, dan geldt de status tot 31 januari 2021. Doe je dit vanaf 1 januari 2020, dan is je status geldig tot 31 januari 2022. Door dus slim gebruik te maken van je aanmelding kun je een stuk langer gebruik maken van je voordelen.

Delta Reclaim My Status

In het onderstaande filmpje kun je ook meer bekijken over dit initiatief van Delta. Alle voorwaarden voor deze promotie kun je op deze pagina vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *