Transavia vanaf maart naar Riga in Letland2 min leestijd

Boeing 737 van Transavia (Bron: Air France - KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zomerdienstregeling gaat al over iets meer dan een maand in. Op zondag 27 maart is het zo ver dat vliegtuigmaatschappijen nieuwe bestemmingen toevoegen of winterbestemmingen stoppen. Ook Transavia zal vanaf dat moment weer verschillende andere bestemmingen aanvliegen. Een van de nieuwe Transavia bestemmingen is Riga in Letland.

Nieuwe routes

Al in 2021 kondigde Transavia aan om vanaf aanstaand zomerseizoen nieuwe routes te gaan vliegen. Vanuit Eindhoven zal de maatschappij namelijk gaan vliegen naar Bilbao. Vanuit Rotterdam The Hague Airport zal Transavia gaan vliegen naar Bastia, Milaan Bergamo en Kayseri in Turkije.  Daarbij komt er ook nog een nieuwe bestemming vanuit Amsterdam. Vanaf Amsterdam Schiphol zal Transavia vanaf 31 maart namelijk naar Riga in Letland gaan vliegen. Deze bestemming zal driemaal per week worden uitgevoerd. Hieronder zie je het vluchtschema van Transavia naar Riga vanuit Amsterdam:

Transavia vanaf maart naar Riga, Letland

Bovenstaande tijden zijn natuurlijk onderhevig aan wijzigingen. Vluchten worden vooralsnog uitgevoerd tot en met het einde van het zomerseizoen.

Bestemmingstips: Riga, Letland

Bestemmingstips

Riga is de hoofdstad van Letland en samen met Estland en Litouwen vormt het de Baltische Staten. Riga is een mooi startpunt van een reis door de Baltische Staten. Je vindt er verschillende invloeden uit de Sovjettijd met bijzondere bouwwerken. Ook vind je er mooie parken en Art Deco gebouwen. Hier lees je op InsideFlyer meer bestemmingstips over Riga. Een mooie locatie om te overnachten is het Mercure Riga Centre. Rondom het hotel vind je vele mooie locaties om te bezoeken en heb je een auto gehuurd, dan ben je gemakkelijk de weg op om de rest van Letland te ontdekken.

Bestemmingstips: Riga, Letland

Wijsopreis

Steeds meer landen gaan ‘van het slot’. Coronamaatregelen worden opgeheven of versoepeld. Het is altijd handig en belangrijk om je goed in te lezen voordat je naar een ander land reist. Op wijsopreis.nl en de KLM Traveldoc kun je de nieuwste regels rondom reizen teruglezen. Ga dus wijs op reis en bereid je reis goed voor.

Beeldmateriaal: InsideFlyer – Marco / Headerfoto: Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *