Dit zijn de nieuwe zomerbestemmingen van Transavia2 min leestijd

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Misschien ben je nog niet echt met de zomer van volgend jaar bezig. Airlines zijn natuurlijk wel de zomerdienstregeling aan het plannen. Zo maakt Transavia deze week diverse nieuwe zomerbestemmingen bekend in onder meer Letland, Italië en Turkije vanuit zowel Amsterdam als Rotterdam. In totaal wil de low cost carrier zo’n 90 bestemmingen aanbieden in deze periode.

Zomerdienstregeling

Zoals elk jaar zijn er altijd wel nieuwe bestemmingen in het netwerk. Airlines reageren daarmee op de vraag van de reiziger. Deze keer zijn er vier nieuwe zomerbestemmingen bij Transavia. Zo vliegt de budgetmaatschappij volgende zomer naar de volgende nieuwe bestemmingen: Riga in Letland, Bastia op Corsica, Milaan Bergamo in Italië en Kayseri in Turkije. De bestemmingen krijgen een frequentie van 1-4x per week. Alleen Riga is te bereiken vanuit Schiphol. De rest van de steden vanaf Rotterdam The Hague Airport. Het Spaanse Bilbao is een nieuwe bestemming vanuit Eindhoven, maar bestond al in het netwerk.

De zomerdienstregeling van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2022. Tickets zijn vanaf deze week te boeken.

Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)
Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)

Weer op reis

Marcel de Nooijer, CEO van Transavia Nederland, zegt het volgende over de zomer bij Transavia: 

“Wij kijken met vertrouwen uit naar de zomer van 2022 en zijn blij met de toevoeging van weer vier nieuwe bestemmingen. Daarmee blijven we inspelen op de wensen van onze passagiers die nieuwe bestemmingen willen ontdekken. We hebben deze zomer gezien dat Nederlanders graag weer op reis willen, voor een vakantie bijvoorbeeld of een familiebezoek. We zien dat de boekingen voor dit najaar stevig aantrekken en ook voor de winter hebben we goede verwachtingen. Die hopen we door te kunnen trekken naar de zomer van 2022. We hebben ons zomernetwerk daarom ingezet op 95% ten opzichte van 2019. Waarbij we als vanzelfsprekend de ontwikkelingen rondom de restricties blijven monitoren en hierop bijsturen waar dat nodig is.” 

Charters

Naast lijndienstvluchten voert Transavia komende zomer ook chartervluchten uit voor partners. De airline werkt daarvoor samen met verschillende touroperators op routes naar Egypte, Turkije, Griekenland, Bulgarije, IJsland, Finland en Zweden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *