Aegean verlaagt kwalificatievereisten tot mei 20221 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Miles+Bonus heeft de lagere vereisten voor het behalen van elite status verlengd t/m 31 mei 2022. Aanvankelijk zou Aegean vanaf eind september weer overgaan op de normale kwalificatievereisten. Een mooie ontwikkeling dus voor loyale reizigers.

Aegean Miles+Bonus kwalificatievereisten

Om status te behalen bij Miles+Bonus dien je aan de volgende vereisten te voldoen. Deze gelden dus t/m 31 mei 2022:

  • Blue: 9,000 miles waarvan 2 vluchten met Aegean of Olympic Air of 24.000 miles met elke Star Alliance maatschappij
  • Silver: 18,000 miles waarvan 2 vluchten met Aegean of Olympic Air of 24.000 miles met elke Star Alliance maatschappij
  • Om Gold te behouden: 9,000 miles waarvan 4 vluchten met Aegean of Olympic Air of 24.000 miles met elke Star Alliance maatschappij

Aegean Miles+Bonus

De vereisten blijven dus 25% lager dan normaal. Daarnaast verlengt de maatschappij de geldigheid van elite status met 12 maanden voor sommige leden. Aegean is echter niet de enige maatschappij die lagere vereisten aanhoudt en geldigheid van elite status verlengt. Eind juli was Delta Air Lines de eerste maatschappij die de geldigheid van elite status voor de derde keer verlengde. En deze week deed British Airways hetzelfde.

Aegean Miles+Bonus status
T/m 31 Mei 2022 heb je 25% minder tier miles nodig om status te behalen bij Aegean.

Conclusie

Om status te behalen bij Aegean heb je t/m 31 mei volgend jaar 25% minder tier miles nodig. Miles+Bonus is nog steeds een populair programma om snel Star Alliance Gold status te behalen. Daarnaast verlengt Aegean net als vele andere maatschappijen nogmaals de geldigheid van elite status. Dit geldt echter alleen voor sommige leden.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Reacties

  1. Paul zegt

    “Daarnaast verlengt Aegean net als vele andere maatschappijen nogmaals de geldigheid van elite status.” > waar heb je die info vandaan? Op de website van Aegean vind ik er niks over, en de einddatum van mijn status is ongewijzigd in het account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *