Wijs op reis: alle toegangsvereisten op een rijtje door KLM Traveldoc2 min leestijd

Wijs op reis met deze toegangsvereisten per land door KLM Traveldoc

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op het moment van schrijven gelden er nog tal van reisadviezen wereldwijd. De Nederlandse overheid geeft de wereld nog minimaal een oranje reisadvies. Dit betekent dat het afgeraden wordt te reizen als het niet noodzakelijk is. Vanaf 15 mei komt daar verandering in. Maar er zullen gedurende de coronapandemie nog verschillende toegangsvereisten blijven gelden. Om je goed op weg te helpen met het vinden van de geldende regels van dat moment kan je gebruikmaken van KLM Traveldoc. Met KLM Traveldoc check je eenvoudig voorafgaand aan je reis de toegangsvereisten voor alle landen.

Regels, regels en nog eens regels

Zoals gezegd gelden er momenteel allerlei toegangsvereisten om naar het buitenland af te reizen. Laat staan de regels om het land überhaupt in te reizen. Na je reis moet je ook weer terug, en ook dan zijn er nog tal van regels. Op dit moment is het zo dat je in de meeste gevallen in quarantaine moet bij terugkomst in Nederland. Of een coronatest moet ondergaan. Check hiervoor de regels op Wijsopreis.nl.

Dat je wellicht door al deze regels niet meer exact weet waar je op moet letten is te begrijpen. De Europese Unie heeft ook met een website en app de regels meer inzichtelijk proberen te maken, daarover lees je hier meer.

Met al deze websites lijkt het gemakkelijker de juiste informatie te vinden. Om hierin meer één overzicht te krijgen kan KLM Traveldoc je helpen. Maar hoe werkt deze website?Wijs op reis met deze toegangsvereisten per land door KLM Traveldoc

KLM Traveldoc

KLM Traveldoc helpt je op weg om door alle regels heen de belangrijkste zaken overzichtelijk op een rijtje te krijgen. Moet je een negatieve COVID-19 uitslag kunnen overhandigen, in quarantaine of een visum regelen? Op deze website zijn alle normaal geldende regels, maar ook de huidige COVID-19 toegangsvereisten terug te vinden.

Op de website van KLM Traveldoc vul je het reisschema en soort reisdocumenten in. Ook moet je soms aangeven wat voor soort formaat paspoort je hebt. Wijs op reis met deze toegangsvereisten per land door KLM TraveldocPer bestemming (land/regio) krijg je dan geldende toegangsvereisten te zien op de website van KLM Traveldoc voorafgaand aan je reis. Voor veel landen staan er ook websites bij waar je je eventueel moet registeren. Handige daarvan is dat je dus ook kunt dubbelchecken of de informatie helemaal klopt. Door de snel veranderende COVID-19 toegangsvereisten kan het wel eens voorkomen dat de informatie nog niet helemaal is bijgewerkt op KLM Traveldoc, al doen ze daar wel hun best voor valt te lezen op de website.

Bron en beeldmateriaal: KLM Traveldoc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *