Zo ontvang je 10% korting op je verblijf bij ALL Accor2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de aanstaande reisversoepelingen op komst ben je wellicht toch nog last-minute op zoek naar een verblijf. Om deze reizigers tegemoet te komen heeft ALL Accor een interessante aanbieding voor haar loyale gasten. Verschillende deelnemende ALL Accor hotels bieden loyale klanten namelijk 10% korting op een last-minute verblijf.

Weer op pad

Op 15 mei 2021 versoepelt de Nederlandse overheid voor verschillende landen de reisrestricties. Het kan dus mogelijk zijn dat je weer naar bijvoorbeeld België, Frankrijk, Spanje of zelfs nog verder van huis kunt reizen. Natuurlijk is het altijd van belang je ook goed in te lezen in de geldende regels in het land waar je heen reist. Op de website Wijsopreis.nl vind je in ieder geval de meest recente reisadviezen vanuit de Nederlandse overheid.

Negatieve coronatest noodzakelijk voor reis naar Nederland
Bron: Rijksoverheid

Hoe dan ook, zoek je het dichtbij huis of wat verder, ALL Accor heeft een aanbieding waarmee je 10% korting krijgt op een last-minute verblijf.

Hoe werkt de 10% korting aanbieding?

Van heden tot aan 31 augustus 2021 kom je in aanmerking voor 10% korting. Je verblijft in dezelfde periode in een van de deelnemende hotels. In Nederland nemen nagenoeg alle ALL Accor hotels deel aan deze 10% korting aanbieding. Verder zijn er hotels in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Zwitserland en nog tal van andere landen. Alle deelnemende hotels kun je vinden op deze lijst.Zo verdien je 10% korting op je verblijf bij ALL Accor

Het boeken van een last-minute overnachting moet ook echt last-minute. Het kan een dag van tevoren of dezelfde dag. Hierbij maak je de boeking via de Accor ALL App. Je moet in de app ingelogd zijn met je ALL Account. Heb je die nog niet, dan maak je die hier eenvoudig aan. Hierna selecteer je een van de deelnemende hotels en de juiste data. In de app krijg je hierna onder andere het ‘mobile only offer’ te zien voor de geselecteerde kamer. Vind je het een goede prijs, dan kun je overgaan tot de betaling. Op deze manier bespaar je ook last-minute nog 10% op je verblijf.

ALL Accor heeft nog wat voorwaarden, op de aanbiedingspagina kun je deze nog eens doorlezen.

Bron en beeldmateriaal: ALL Accor

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *