Koop Marriott Bonvoy punten met 30% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 30% korting kunt krijgen bij aankoop van punten. De promotie geldt t/m 20 juni 2021. In tegenstelling tot de promotie van november 2020, geeft Marriott nu geen bonus. In plaats daarvan krijg je korting op je aankoop.

Koop Marriott Bonvoy punten met 30% korting

Tot en met 20 juni 2021 krijg je 30% korting op je aankoop van Marriott Bonvoy punten. Om de korting te krijgen dien je minimaal 2.000 punten te kopen. Ben je nog geen lid van het loyaliteitsprogramma, dan kun je je hier gratis aanmelden. Om punten te kunnen kopen moet je account minimaal 90 dagen oud zijn of 30 dagen met enige kwalificerende activiteit. Je kunt maximaal 100.000 punten kopen en deze worden binnen 72 uur op je account bijgeschreven. De algemene voorwaarden voor deze promotie kun je hier vinden.

Marriott, Marriott Bonvoy

De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Heb je een elite status binnen het programma en boek je vijf nachten, dan ontvang je de laatste gratis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de punten over te schrijven naar een groot aantal loyaliteitsprogramma’s zoals Flying Blue of British Airways Avios. Meer informatie over het loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel vinden.

Conclusie

Marriott Bonvoy biedt t/m 20 juni 2021 een korting van 30% op de aankoop van punten. Het aankopen van punten is eigenlijk alleen interessant als je een goede besteding in gedachten hebt. Daarbij is het altijd interessant om 5 aaneengesloten nachten te boeken om het maximale uit je punten te halen.

Beeldmateriaal: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *