Dit is Marriott Bonvoy; het nieuwe loyaliteitsprogramma van Marriott

Marriott Bonvoy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy is het nieuwe loyaliteisprogramma van Marriott, waarin Marriott Rewards, Ritz-Carlton Rewards en Starwood Preferred Guest zijn samengevoegd. Dit nieuwe loyaliteitsprogramma gaat van start op 13 februari 2019. De namen Marriott Rewards Moment en SPG Moments zullen ook van naam veranderen. Dit krijgt de naam Marriott Bonvoy Moments mee.

Marriott Bonvoy; het nieuwe loyaliteitsprogramma van Marriott

Qua statusnamen gaat er ook het een en ander veranderen. De namen Silver, Gold en Platinum Elite blijven bestaan, maar Platinum Premier Elite gaat veranderen:

  • Platinum Premier Elite zal de naam Titanium Elite krijgen
  • Platinum Premier Elite met Ambassador (100+ nachten per jaar) zal de naam Ambassador Elite krijgen

De voordelen van je eventuele elite status zullen gelijk blijven zoals dit nu is. Daar worden vooralsnog geen veranderingen in aangebracht. De onderstaande merken zullen onder dit nieuwe loyaliteitsprogramma vallen.

Marriott Bonvoy

Er is ook een film gepubliceerd op YouTube met betrekking tot de introductie van Marriott Bonvoy. Wil je meer weten over dit loyaliteitsprogramma, dan kun je terecht op deze speciale pagina van de hotelketen.

Daarnaast heb je nu nog de mogelijkheid om gratis nachten te boeken voor ‘categorie 8’ hotels. Deze categorie moest eigenlijk in augustus 2018 boekbaar zijn, maar dit is uitgesteld naar maart 2019. Tot die tijd kun je deze hotels & resorts dus nog boeken voor een lagere prijs.  Het verschil tussen een categorie 7 en categorie 8 hotel ligt tussen de 20.000 en 30.000 punten per nacht. Tot die tijd kun je dus nog flink besparen op je overnachting! Vanaf 2019 zal dit de award chart zijn, waarbij er ook een non-peak en peak periode is toegevoegd. Afhankelijk van de periode ga je meer betalen, waar je nu nog een vast bedrag betaald per nacht.

Marriott Award Chart

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *