Stopover aanbiedingen bij Cathay Pacific

Cathay Pacific 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is niet ongewoon dat luchtvaartmaatschappijen transferpassagiers middels verschillende aanbiedingen kennis laten maken met een stad. Denk aan Singapore Airlines en Qatar Airways. Ook Cathay Pacific biedt passagiers met een overstap in Hong Kong nu tijdelijk ook opties aan om de stad te verkennen. De aanbiedingen zijn geldig voor boekingen die direct via de site van het Oneworld lid gemaakt worden tot en met 31 mei. De reisperiode is tot en met 30 juni.

Stopover 3-24 uur

Blijf je minder dan een dag in Hong Kong, maar heb je wel genoeg tijd tussen de vluchten om de stad in te gaan? Dan kan je voor een gratis retourticket voor de Airport Express kiezen. Hiermee ben je binnen 24 minuten van de luchthaven bij Hong Kong station.

Hong Kong Airport Express
Veruit de snelste manier om in het centrum te komen is de Airport Express

Je kunt ook kiezen voor reduceerde prijzen bij verschillende attracties. Bijvoorbeeld de Ngong Ping kabelbaan op Lantau Island. Hierna kan je de Big Buddha bezoeken. Met de stopover actie kun je voor 135 HKD een retourticket aanschaffen.

Tussen twee vluchten in naar Disneyland? Dat kan ook! Voor 385 HKD krijg je een retourtransfer naar Hong Kong Disneyland en een dagpas voor het themapark.

Stopover 3-7 nachten

Blijf je langer in Hong Kong, dan heb je genoeg tijd om de stad te verkennen. Met een stopover tussen de 3 en 7 nachten kan je kiezen voor een 1-daags Classic Ticket voor de Big Bus tour. Hiermee kom je langs alle grote attracties in de stad. Ook zit er een ticket voor de Star Ferry bij en de keuze tussen de Peak Tram of sky100 Observation Deck.

Een andere optie is de Deluxe Hong Kong Island combo waarbij je een half-day excursie krijgt, een enkeltje met de Airport Express en een prepaid simkaart met 1 GB voor drie dagen.

Daarnaast kan je kiezen uit twee wandeltours.

Hong Kong

Gebruik maken van de aanbieding

De promotie voor stopover passagiers werkt als volgt:

Boek uw vlucht naar Hongkong via de website van Cathay Pacific.

Als uw vlucht in aanmerking komt, ziet u een banner op de boekingsbevestigingspagina en ontvangt u een vervolgmail waarin u wordt gevraagd om u aan te melden voor de aanbiedingen.

Klik op de link in de banner of in de e-mail en volg de instructies om u aan te melden voor één van de onderstaande excursies of speciale aanbiedingen.

U ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail met een bevestiging en verdere aanwijzingen voor het inwisselen van de aanbieding.

Alle informatie over de aanbiedingen en het inwisselen ervan, en de complete voorwaarden vind je hier (klik).

Hong Kong is een geweldige stad en ideaal voor een stopover. Het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn veel verschillende soorten attracties die je makkelijk in korte tijd kan bezoeken.

Verschillende opties die Cathay Pacific biedt zijn zeker interessant. Vooral de Airport Express tickets bij een korte stopover en de bustour bij een langer verblijf. Ik vraag me echter af wie er na een long haul vlucht naar Disneyland wil! Laat echter ook genoeg tijd over om de geweldige lounges zoals The Pier en The Bridge te bezoeken op de luchthaven.

Reacties

  1. Matt zegt

    Geweldige tip, had een trip geboekt en was hier niet van op de hoogte. Dankzij deze post hebben we nu een gratis tour sim kaart en enkeltje airport express. Sidenote, dat misschien meer iets is voor op het forum: maar zijn er andere interessante nederlandse blogs die ik kan volgen? Of is dit de enige met regular content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *