Premium Economy in de zomer vanaf € 834 retour naar Boston, Dubai of Sint-Maarten5 min leestijd

Premium Economy in de zomer vanaf € 876 retour naar Boston, Dubai of Sint Maarten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zomervakantie komt aardig dichtbij. Vele zullen hun bestemming al gekozen hebben, maar wellicht jij nog niet. In deze InsideDeals zetten we enkele bestemmingen voor je op een rijtje in de Premium Economy cabine. Je reist deze zomer bijvoorbeeld voordelig in Premium Economy naar Dubai, Boston of Sint-Maarten.

Positioneren voor vertrek

Net als in voorgaande edities van de InsideDeal moet je je voor enkele bestemmingen positioneren. Dat houdt niets meer in dan dat je naar de locatie moet waarvandaan je vlucht vertrekt. Soms is dat vanuit Amsterdam Airport Schiphol, maar soms ook vanuit een luchthaven buiten Nederland. Je dient hier rekening mee te houden en er zijn natuurlijk ook kosten aan verbonden. Zo zitten er in deze editie enkele bestemmingen die voordeliger zijn vanuit Brussel of Düsseldorf. 

Brussels Airport Zaventem | Foto InsideFlyer

De voordeligste: Dubai in Premium Comfort met KLM

In deze InsideDeals is dit de voordeligste bestemming die we konden vinden. Je vliegt in de Premium Comfort van KLM naar Dubai vanuit Düsseldorf vanaf € 834 retour. Je vliegt dan met de Boeing 787-9 in de Premium Comfort, waarvan je een idee kunt krijgen in deze review en onderstaande video impressie. Het is ook mogelijk voor een hoger tarief om vanuit Amsterdam, Brussel of Antwerpen te reizen. 

In Dubai zijn tal van leuke plekjes te vinden om te verblijven. Ook zijn er best wat dingen die je in deze woestijnstad kunt doen. We zetten een aantal artikelen voor je op een rijtje:

Bestemming: Dubai (DXB)
Maatschappijen: KLM, Air France
Vanaf: Düsseldorf Airport (DUS), Brussels Airport (BRU), Antwerpen Station (ANT), Amsterdam Airport Schiphol (AMS)
Via: Amsterdam Airport Schiphol (AMS), Paris Charles de Gaulle (CDG)
Luchtvaartallianties: SkyTeam
Prijs vanaf: €834
Cabine: Premium Economy (Comfort) Class
Beschikbaarheid: mei 2024 t/m april 2025
Boekbaar via: KLM, Air France, Momondo

Bezoek het veelzijdige Beijing, China

Beste voordelig en in meer luxe kun je reizen naar Beijing, de Chinese hoofdstad. Deze zomer kun je er al heen reizen vanaf € 1.018 retour in Premium Economy / Comfort van Air France of KLM. Met Air France reis je in de Boeing 777. In deze recente review lees je meer over de service en cabine van deze vernieuwde cabine bij Air France. 

Met KLM vlieg je in de Boeing 787-9. Bij deze reis kun je vertrekken vanuit Amsterdam Airport Schiphol. Direct met KLM, of met een overstap in Parijs met Air France. 

Beijing is een prachtige stad, evenals de omgeving. Bezoek hier zeker de Verboden Stad, het Zomerpaleis, het Paleis van de Hemelse Vrede en natuurlijk de Chinese Muur. Wist je trouwens dat China de 15 dagen visum vrij-vereiste heeft verlengd t/m 2025? Meer daarover lees je hier.

Maatschappijen: KLM, Air France
Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS) 
Via: Paris Charles de Gaulle Airport (CDG)
Luchtvaartallianties: SkyTeam
Prijs vanaf: €1.018
Cabine: Premium Economy Class
Beschikbaarheid: juni t/m november 2024
Boekbaar via: Air France, KLM, Momondo, Budgetair

Lekker zonnen op Sint-Maarten

Deze deal vonden we zeker interessant, omdat in het zomerseizoen de prijzen naar onder andere deze bestemming vaak enorm is. In Premium Economy kun je verhoudingsgewijs voordelig naar Sint-Maarten afreizen. Prijzen starten in de maanden juli – augustus vanaf €1.215 retour. Je reist vanuit Düsseldorf via Parijs of Amsterdam naar Sint-Maarten. Het intercontinale gedeelte reis je in de Premium Economy van Air France. Het enige nadeel is dat in bijna alle gevallen je een lange overstap hebt in Parijs. Daarvoor ben je genoodzaakt een overnachting in Parijs bij te boeken. Houd daar dus rekening mee. 

Premium Economy in de zomer vanaf € 834 retour naar Boston, Dubai of Sint-Maarten
Foto: KLM

Maatschappijen: KLM, Air France
Vanaf: Düsseldorf Airport (DUS) 
Via: Amsterdam Airport Schiphol (AMS), Paris Charles de Gaulle (CDG)
Prijs vanaf: €1.215
Cabine: Premium Economy Class
Beschikbaarheid: Juli & augustus 2024
Boekbaar via: KLM, Air France

Thee drinken in Boston?

Tot slot de laatste bestemming in deze InsideDeals. We hebben al enkele mooie bestemmingen op een rijtje gezet. Kies je voor Premium Economy naar Sint-Maarten, Dubai of juist deze laatste bestemming: Boston? Ook hier vlieg je met KLM, Air France of Delta. Vertrekken kun je vanuit Antwerpen, Düsseldorf of Brussel. Er zijn meerdere mogelijkheden qua overstap. Bijvoorbeeld enkel in Amsterdam of Parijs. Maar ook bijvoorbeeld New York of Londen. 

In KLM’s Premium Comfort | Foto InsideFlyer

Maatschappijen: Air France, KLM
Vanaf: Brussels Airport (BRU), Antwerpen Station (ANT), Düsseldorf Airport (DUS)
Via: Parijs Charles de Gaulle (CDG), Amsterdam Airport Schiphol (AMS), New York (NYC), London Heathrow Airport (LHR)
Prijs vanaf: €1.130
Cabine: Premium Economy Class
Beschikbaarheid: mei 2024 t/m maart 2025
Boekbaar via: KLM, Air France

Reacties

  1. Dan zegt

    Ehh even over die goede deal naar Sint Maarten:

    “omdat in het zomerseizoen de prijzen naar onder andere deze bestemming vaak enorm is. In Premium Economy kun je verhoudingsgewijs voordelig naar Sint-Maarten afreizen. Prijzen starten in de maanden juli – augustus vanaf €1.215 retour. ”

    Juni tot en met november is huricane season, dus laagseizoen voor toerisme. Logisch dat de prijzen dan laag zijn. Ze moeten die kisten volkrijgen. Overigens is 24 uur voor een vlucht die normaal iets meer dan 8 uur doet niet echt een goede deal te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *