Singapore Airlines Spontaneous Escapes Mei 20242 min leestijd

Singapore Airlines, A380

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Spontaneous Escapes krijg je elke maand 30% korting op een award ticket naar diverse bestemmingen met Singapore Airlines. Deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper reizen in Premium Economy tussen Brussel en Singapore.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes – 30% korting op award tickets

Tot en met 31 mei 2024 kun je de huidige bestemmingen uit de Spontaneous Escapes van deze maand boeken. De korting is geldig voor vluchten in juni. Deze maand zijn er geen goedkopere tickets te boeken tussen Europa en Singapore in Business of Economy Class.

De enige route die je met korting kunt boeken tussen Europa en Singapore deze maand is in Premium Economy. Het gaat daarbij om de nieuwe vlucht tussen Brussel en Singapore. Deze vlucht kost 49.700 miles. De vluchten tussen 1 tot 3 juni, 8 juni, 15 tot 22 juni, 25 juni en 29 juni zijn uitgesloten van de korting.

Deze maand zijn er ook nog andere routes die je kunt boeken met korting, met name in Azie en Australie. Ook kun je goedkoper reizen tussen Frankfurt en New York JFK. Voor deze routes zijn er ticket met korting beschikbaar in Business Class, Premium Economy en Economy Class.

Het volledige overzicht met alle bestemmingen die je deze maand met korting kunt boeken, kun je vinden op deze landingspagina.

Singapore Business Class

Zo boek je de tickets

Wil je een ticket met korting boeken, dan kun je deze stappen volgen:

  • Ga naar de website van Singapore Airlines en log in met jouw KrisFlyer gegevens;
  • Ga naar ‘Book a Flight’ op de website;
  • Klik op ‘Redeem Flights’ en vul de gegevens van de gewenste vlucht en/of bestemming in;
  • De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de gewenste vluchten geselecteerd hebt

Naast het aantal miles dat je moet betalen voor je vlucht, moet je ook nog een bedrag aan belastingen en toeslagen voldoen. Tijdens het zoeken naar het ticket op de website van Singapore Airlines, kun je het exacte bedrag zien.

Als je net een paar punten te kort komt, kun je ook American Express Membership Rewards punten overschrijven. Dit kan in een 5:4 ratio. Het duurt soms even voordat de punten zijn bijgeschreven in het Krisflyer account.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *