Singapore Airlines start volgend jaar met route naar Brussel1 min leestijd

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Singapore Airlines zal vanaf april 2024 tussen Brussel en Singapore gaan vliegen. Oorspronkelijk was het de bedoeling om te starten in oktober 2020, maar dat plan ging vanwege Covid-19 niet door.

Singapore Airlines van Brussel naar Singapore

Singapore Airlines zal vanaf 5 april 2024 vier keer per week gaan vliegen tussen Singapore en Brussel. Tot april 2003 vloog de luchtvaartmaatschappij ook al tussen beide luchthavens.

De vluchten zullen volgend jaar uitgevoerd worden volgens deze dienstregeling:

  • SQ304 vertrekt om 23.55 uur lokale tijd uit Singapore en komt de volgende dag om 07.20 uur aan in Brussel
  • SQ303 vertrekt om 12.10 uur uit Brussel en komt de volgende dag om 06.55 uur lokale tijd aan in Singapore

Business Class in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-900 in. In dit toestel is plaats voor 42 passagiers in Business Class. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling en kunnen volledig plat. De passagiers in deze cabine hebben ook allemaal direct toegang tot het gangpad.

Daarnaast is er ook plaats voor 24 passagiers in Premium Economy. In het toestel staan drie rijen in deze cabine met de stoelen in een 2-4-2 indeling. In Economy Class is plaats voor 187 passagiers. Deze stoelen staan in een 3-3-3 opstelling.

Passagiers kunnen in Brussel overstappen naar een van de vele andere bestemmingen van de Star Alliance partners zoals Brussels Airlines en Lufthansa. In Singapore kunnen passagiers ook overstappen op een vlucht naar een van de vele andere bestemmingen van Singapore Airlines.

Singapore Airlines is ook actief met vluchten naar Amsterdam Airport Schiphol. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij ook een Airbus A350 in.

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *