Nu tijdelijk 20 XP voor €159 met Air France Discount Passes2 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de verschillende Discount Passes van Air France krijg je korting op verschillende soorten vluchten. Zo is er een pas voor vluchten van Frankrijk naar binnenlandse bestemmingen, Europa, Guyana, Réunion en Noord-Afrika. Maar er is ook een pas voor alleen de Antillen, Guyana en Réunion.

Tot 29 september 2023 heeft de luchtvaartmaatschappij een promotie waarbij je deze Discount Passes tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Bij aankoop van de Discount Passes ontvang je ook XP en miles. Zo kun je als Bluebiz lid bijvoorbeeld 20 XP en 5.000 Flying Blue miles verzamelen voor €159.

Air France Discount Passes – XP en Miles

Per kortingspas gelden er verschillende voorwaarden, maar in het algemeen ontvang je een korting op de vliegtickets en Skypriority voordelen. Tevens krijg je de mogelijkheid om de tickets flexibel te wijzigen en kun je een eerdere of latere vlucht nemen. Daarnaast mag je kosteloos ruimbagage meenemen. De kortingen gelden echter alleen voor vluchten die vertrekken uit Frankrijk naar de specifieke gebieden.

Als je een kortingskaart koopt ontvang je als welkomst cadeau Flying Blue XP en tot 5.000 Flying Blue miles. Je kunt de passen nu tijdelijk aanschaffen tegen deze gereduceerde tarieven:

 • Gecombineerde pas:
  • €299 met promotiecode NAFMP
  • €229 met promotiecode NAFME voor BlueBiz leden
 • Franse overzeese gebieden:
  • €194 met promotiecode NADOP
  • €159 met promotiecode NADOE voor BlueBiz leden

Tot 5.000 Flying Blue miles & 20 XP

Bij aankoop van de pas ontvang je 2.500 Flying Blue miles en 20 XP. Als je al een kortingspas hebt en deze opnieuw aanschaft, dan ontvang je 5.000 Flying Blue miles. Ook in dat geval ontvang je de 20 XP.

Als je geen gebruik kunt maken van de kortingen en voordelen omdat het noodzakelijk is om de vluchten in Frankrijk te laten starten, kan het een idee om de Air France Discount Pass toch aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld voordelig zijn als je net een aantal XP te kort komt voor het behalen van een (hoger) statusniveau binnen Flying Blue. Alle informatie en voorwaarden over de kortingskaarten is te vinden op de Air France website. De kaart is online aan te schaffen en je kunt het maximaal twee maanden later in laten gaan.

Air France B777-200 (©Air France)

Afbeeldingen ©AirFrance

Reacties

 1. LordH zegt

  Mijn discount card verliep precies op de 16e september, zojuist geprobeerd te verlengen. Na invullen formulier lukt het niet om door te gaan naar de betaling, is het iemand anders wel recent gelukt?

 2. Paul zegt

  Is het iemand gelukt de nieuwe kortingpas te bestellen of verlengen? Mij niet, na het (moeizaam) invullen van het formulier een foutmelding van de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *