Plaza Premium lounges weer bij aanbod Priority Pass2 min leestijd

Review: Premium Plaza Lounge Rome Fiumicino Airport - Terminal 3

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf vandaag, 20 juni 2023, heb je bij Priority Pass weer toegang tot alle 63 Plaza Premium lounges. Priority Pass gaat namelijk de samenwerking opnieuw aan. Deze samenwerking werd twee jaar geleden stopgezet omdat het bedrijf toen had besloten het contract niet te willen verlengen.

Plaza Premium lounges weer bij Priority Pass

Hiermee is het aanbod van Priority Pass dus weer een stukje gegroeid. Op de website van Priority Pass kun je een volledige lijst vinden van alle lounges. In 2021 besloot Plaza Premium de samenwerking met Priority Pass te stoppen. Alhoewel Plaza Premium het niet heeft toegegeven zou de reden hiervoor kunnen zijn dat Plaza Premium wilde kijken of het lucratiever was om direct met luchtvaartmaatschappijen samen te werken. Blijkbaar was dit toch niet zo lucratief en daarom heeft Plaza Premium besloten om het contract met Priority Pass weer te hervatten. Priority Pass is trouwens niet de enige partner waarmee Plaza Premium ooit mee heeft samengewerkt. Zo werkte het bedrijf ook samen met American Express en Capital One.

Review: Premium Plaza Lounge Rome Fiumicino Airport - Terminal 3
Vanaf 20 juni maken de 63 lounges van Plaza Premium weer deel uit van het aanbod van Priority Pass. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Het is natuurlijk goed nieuws te noemen dat de Plaza Premium lounges nu weer deel uitmaken van het aanbod van Priority Pass. Tot de Plaza Premium lounges heb je trouwens sowieso al onbeperkt toegang tot als je een American Express Platinum Card hebt. Plaza Premium lounges hebben daarnaast een goede naam aangezien het hier wat minder druk is dan in de meeste lounges. De afgelopen jaren revierde InsideFlyer verschillende Plaza Premium Lounges. Denk hierbij aan de Plaza Premium Lounge op Londen-Heathrow Terminal 2 en de Plaza Premium Lounge Rome Fiumicino Airport Terminal 3. Daarnaast kun je via deze link een review van de Plaza Premium Lounge Dubai Airport Terminal 3 lezen.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *