Koop Qatar Airways Privilege Club punten met 80% bonus1 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways Privilege Club heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk 80% bonuspunten kunt krijgen bij het aankopen van Avios. Vorig jaar besloot het programma over te stappen op Avios.

80% bonus Qatar Airways Privilege Club

Qatar Airways heeft deze week de tweede Avios sale van 2023 gelanceerd. Nog t/m 22 juni 2023 kun je namelijk een bonus van tot wel 80% krijgen op het aankopen van Avios. Dat is veel hoger dan de vorige promotie waarbij je een bonus van maximaal 50% kreeg. Als je het maximale uit deze promotie wilt halen kun je 450.000 Avios kopen voor in totaal $ 7.000 USD. Dat is omgerekend op dit moment ongeveer € 6.590. Het maximale aantal Avios bij Privilege Club dat je per jaar kunt kopen is 250.000 zonder de bonus. Het is hierbij aantrekkelijker om Avios aan te kopen via de Executive Club van British Airways. Echter heeft dit programma onlangs wel de prijs van Avios verhoogd. Met deze promotie ben je uiteraard nog wel altijd goedkoper uit dan dat je Avios zou kopen zonder gebruik te maken van een promotie.

Qatar Airways Business Class Suites B787-9 ©QatarAirways
Krijg tijdelijk 80% bonus bij aankoop van Qatar Airways Privilege Club punten. (Foto: Qatar Airways)

Mocht je bijvoorbeeld nog Avios tekort komen voor het boeken van een award, dan ben je met deze promotie in ieder geval wel goedkoper uit. Bedenk ook dat je Avios kunt overzetten naar bijvoorbeeld British Airways en Iberia.

Overige informatie

Na het aankopen de Avios worden deze binnen 72 uur in je account bijgeschreven. Deze tellen uiteraard niet mee tot de elite kwalificatie. Tenslotte gelden er op deze promotie ook nog de algemene voorwaarden van Privilege Club. Meer informatie over deze promotie kun je lezen op de website van Qatar Airways.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *