Review: Plaza Premium Lounge Dubai – Terminal 31 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder dit jaar opende lounge-uitbater Plaza Premium een lounge in Terminal 3 van Dubai International Airport. Een welkome toevoeging in de drukke terminals, waar als alternatief voor de eigen lounges van Emirates alleen de Marhaba en Cadiz lounges zijn met weinig capaciteit. Tijdens een vlucht van Dubai naar Düsseldorf met Emirates had ik kort de kans om de Plaza Premium Lounge Dubai in Concourse A te bezoeken. Hierbij maakte ik gebruik van Dragonpass.

Plaza Premium Lounge Dubai Terminal 3

De ingang van de lounge is in de buurt van gate A3, verstopt tussen de duty free winkels. Neem de lift naar de eerste verdieping voor de Plaza Premium lounge en naar de tweede verdieping voor de Marhaba lounge.

Voorbij de ingang is de lounge een lange ruimte langs de terminal, met uitzicht over de tarmac en gates.

Links zijn er individuele werkplekken in een soort honingraat vorm, en zitjes langs het raam. Ook zijn hier de douches, alleen moet daar extra voor betaald worden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Rechts zijn verschillende zitjes.

Deze diashow vereist JavaScript.

Hier voorbij is de Aerobar met een ruim aanbod aan alcoholische drankjes. Ook hier moet extra voor worden betaald; alleen huiswijn en standaard bier is inbegrepen.

Achterin de lounge is het food & beverage gedeelte. Er waren verschillende warme en koude gerechten; vooral Indiaas. Ook konden er verschillende gerechten made-to-order besteld worden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Qua drankjes was er een softdrink dispenser, koffieautomaat en koelkast met wat mixers.

Overzicht

SFEER

RUIMTE

VOORZIENINGEN

ETEN+DRINKEN

VALUE

Algemene Waardering

Conclusie

Een gloednieuwe lounge in Terminal 3 van Dubai Airport met een moderne inrichting. Afgezien van Emirates' eigen lounges is het in mijn ervaring beste lounge in de terminal. Het food & beverage aanbod is voldoende. Het is wel jammer dat voor bijvoorbeeld een douche extra betaald moet worden.

1 min leestijd">
3.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *