Trick: toegang tot ruim 800 lounges voor maar €9,-2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Via een promotiecode binnen het Red by Dufry loyaliteitsprogramma kun je nu lounge toegang kopen voor maar €9 (10 USD). Dit aanbod geldt voor ruim 800 lounges op heel veel luchthavens wereldwijd die onderdeel zijn van het DragonPass programma. Red by Dufry is een Duty Free keten en op ruim 200 locaties wereldwijd. Je kunt deze keten vergelijken met See Buy Fly op Schiphol.

Deze loungepassen kun je bijvoorbeeld gebruiken op Amsterdam Schiphol Airport voor Aspire Lounge No.26, Aspire Lounge No.41, Regus Lounge en de British Airways Lounge. Ook kun je gebruik maken van de lounge op Eindhoven Airport en vele andere luchthavens.

800 lounges voor maar 9 euro

De eerste stap is om je aan te melden bij Red by Dufry. Dit kan zowel via de website als via de mobiele app. Daarbij gebruik je de promotiecode HAPPYBIRTHDAY2020. Met die code krijg je namelijk tijdelijk de Platinum status binnen het loyaliteitsprogramma van Red by Dufry.

Vervolgens ga je naar Airport Benefits op een luchthaven naar keuze. Dan selecteer je een lounge, zoals bijvoorbeeld KLM Crown Lounge Access op Toronto Pearson International (YYZ). Het maakt verder niet uit welke luchthaven of lounge je kiest. Klik dan op I WANT IT!.

Je komt dan uit op een pagina waarbij je de voorwaarden moet accepteren voor een jaar gratis DragonPass. Dit is een vergelijkbaar programma als Priority Pass. De app deelt je gegevens met DragonPass en je krijgt vervolgens een e-mail met alle gegevens om bij DragonPass in te loggen.

Download vervolgens de DragonPass App op je mobiel en log in met je inloggegevens. Je kunt daarna een ongelimiteerd aantal loungepassen kopen voor 10 USD, wat neer komt op ongeveer 9 euro. Deze prijs geldt voor Platinum leden binnen het Red by Dufry programma.

De loungepassen die je hebt gekocht kun je vervolgens inwisselen bij ruim 800 lounges op vele luchthavens wereldwijd. Op de website van DragonPass kun je exact vinden bij welke lounges je gebruik kunt maken van dit programma.

_RED by Dufry on the App Store

Afbeeldingen ©RedbyDufry en BA

Reacties

 1. Lesire zegt

  Dag Kilian,
  Exact gedaan wat je schreef.
  Nu heb ik de zilver status bij Red en de classic status bij dragon?
  Met andere woorden geen platinium status.
  Tevens waar koop ik de lounge acces voor 9 eur ?
  Graag een beetje hulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *