Plan een duurzaam verblijf bij AccorHotels en verdien 500 Reward-punten bij ALL3 min leestijd

Plan een duurzaam verblijf bij AccorHotels en verdien 500 Reward-punten bij ALL

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zo nu en dan zijn er interessante aanbiedingen bij luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. Zo kon je hier lezen over de aanbieding van Mama Shelter waarbij je drie nachten verblijft en twee nachten betaalt. Ditmaal kun je extra punten sparen bij ALL Accor. AccorHotels heeft een aantal doelen met betrekking tot duurzaam reizen en wil reizigers stimuleren ook duurzamer te reizen. Met de huidige actie verdien je 500 Reward-punten bij een duurzaam verblijf bij AccorHotels.

Duurzaamheidsstrategie

De Franse hotelketen AccorHotels maakt duurzaam reizen een belangrijk speerpunt van de korte- en lange termijnvisie. Zo wil de keten eind dit jaar geheel stoppen met plastic voor eenmalig gebruik. In 2050 wil de keten energieneutraal zijn. Hier nemen ze nog 28 jaar de tijd voor, maar de eerste stappen naar een duurzamere manier van werken worden in ieder geval gezet. AccorHotels schrijft in een mail naar haar klanten dat ze ‘dromen van rustige vriendelijke en duurzame avonturen op fietspaden langs bomen, stadsparken vol frisse lucht en prachtige klinkerstraatjes versierd met bloemen en klimop. Er is echter nog een flinke weg te gaan om dat te bewerkstelligen en wellicht een iets te onrealistische droom, in elk geval op de korte termijn.

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Desalniettemin is het goed dat de keten droomt over de toekomst en binnen haar industrie stappen zet om reizen duurzamer te maken en de impact op onze leefwereld te verkleinen waar dit mogelijk is. AccorHotels is niet het enige bedrijf dat duurzaamheid tegenwoordig duidelijk in de visie naar voren komt. Luchtvaartmaatschappijen en andere hotel(ketens) promoten er tegenwoordig ook op los. Er lijkt haast een nieuwe concurrentie te zijn losgebroken met betrekking tot wie het meest duurzaam de business uitvoert (of voor doet komen) en daarmee klanten naar zich toetrekt.

500 ALL Reward-punten

Om te stimuleren dat reizigers kiezen voor een meer duurzamer verblijf, lanceert de keten samen met haar loyaliteitsprogramma ALL een actie. Bij deze actie ontvangen reizigers 500 Reward-punten. Wat je hier voor moet doen is simpel. Je logt in met je ALL Accor-account op de website van All AccorHotels. Hierna ga je naar de registratiepagina van deze actie. Dat doe je eenvoudig hier.

Plan een duurzaam verblijf bij AccorHotels en verdien 500 Reward-punten bij ALL

Zodra je jezelf hebt geregistreerd, boek je een verblijf van twee minimaal nachten in een van de deelnemende verblijven voor 15 september aanstaande. Je verblijft tussen 15 augustus en 15 oktober in een van de deelnemende hotels. Hierna kun je de 500 Reward-Punten samen met je andere Reward-punten, die je sowieso zou ontvangen, op je account bijgeschreven zien. 

Deelnemende hotels

Er is een flinke lijst met deelnemende hotels aan deze actie. Het betreft hier hotels in Europa: Oostenrijk, Azerbeidzjan, Bulgarije, Estland, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Nederland, Polen, Servië, Roemenië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland zijn er veertien deelnemende hotels. In België gaat het om tien hotels. Over twee van deze hotels uit Nederland en een aantal andere in Europa kun je op InsideFlyer ook een review lezen. En op YouTube een video van ons verblijf vinden. Je treft ze hieronder:

Beeldmateriaal: ALL AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *